AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL: KILIÇDAROĞLU, CUMHURBAŞKANIMIZA SALDIRARAK GÜNDEM SAPTIRMAKTADIR

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL: KILIÇDAROĞLU, CUMHURBAŞKANIMIZA SALDIRARAK GÜNDEM SAPTIRMAKTADIR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu, kirli ilişkilerini perdelemek adına Sayın Cumhurbaşkanımıza çirkin bir şekilde saldırarak gündem saptırmaktadır." değerlendirmesinde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Daha önce FETÖ, PKK ve DHKP-C ile olan münasebetine dair sorduğumuz soruları cevaplayamayan Kemal Kılıçdaroğlu, kirli ilişkilerini perdelemek adına Sayın Cumhurbaşkanımıza çirkin bir şekilde saldırarak gündem saptırmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

Ünal, yazılı açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun göreve geldiğinden bu yana sistematik olarak sürdürdüğü tahkir edici dilin bir örneğine de dün şahit olduklarını bildirdi.

Siyasete ve nezakete dair her türlü kutsalı yok etmeye yeminli bu çirkin dilin, muhatapları olmadığını ve Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin Türkiye karşıtı lobilerin siyasi operasyon aparatından ibaret olduğunu daha önce belirttiklerini anımsatan Ünal, "Ancak aziz milletimizin yüzde 52'sinin oyuyla seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik, girdiği tüm seçimleri kaybetmiş ve lider olma vasfını taşımayan bir kişi tarafından edilen yakışıksız ifadelere karşı cevap vermemiz, bize oy veren vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuzun bir gereğidir. Bu çukur muhalefet anlayışını kısmen de olsa muhatap almayı bir zül olarak addettiğimizi de ifade etmek istiyorum." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye başkanlıklarına yönelik sorunlara dikkati çektiğini, ilgili partilerin gereğini yapması gerektiğini ve aksi takdirde demokratik hukuk kanallarının saklı tutulduğunu ifade ettiğini aktaran Ünal, şunları kaydetti:

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini direkt olarak muhatap almayan bu açıklamaya verdiği çirkin cevabın tahkir ve tahrik amaçlı olduğu açıktır. Adamlık bahsinde hep sınıfta kalmış bu şahıs, en son 15 Temmuz ve sonrası yaptıkları ile bu aziz millet tarafından çok iyi tanınıyor. Bu zat şunu bilmelidir ki hükümetimiz, devlet, millet ve hukuk adına gerekli her şartta harekete geçer. Onun sahte kahramanlığına, meydan okumalarına bakmaz.

Daha önce FETÖ, PKK ve DHKP-C ile olan münasebetine dair sorduğumuz soruları cevaplayamayan Kemal Kılıçdaroğlu, kirli ilişkilerini perdelemek adına Sayın Cumhurbaşkanımıza çirkin bir şekilde saldırarak gündem saptırmaktadır. PKK'lı teröristlere 'arkadaşlar' diye seslenen, DHKP-C'li ve PKK'lıların cenazelerine katılan, PYD terör örgütüne meşruiyet sağlamak için onları 'vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum' olarak niteleyen ve Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger'e 'PYD bir siyasi partidir.' diye açıklama yaptıran Kılıçdaroğlu ve CHP’sinin, kendi belediyelerine ve teşkilatlarına yönelik bir sorgulama içine girmesini zaten beklemiyoruz ancak partisinin içinde sebep olduğu kirli dönüşümü ve iş tuttuğu kişileri perdelemek adına yaptığı acemi siyasi hamlelerin kamuoyu nezdinde samimi bir karşılık bulmadığını da kendisine hatırlatmak istiyoruz. DHKP-C, FETÖ ve PKK terör örgütleriyle ve Türkiye düşmanı yapılarla iş tutan bu çukur muhalefet anlayışı yenilecek, siyasi tarihin çöplüğündeki yerini alacaktır."

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL: KILIÇDAROĞLU, CUMHURBAŞKANIMIZA SALDIRARAK GÜNDEM SAPTIRMAKTADIR

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.