AK Parti Millet Vekili Adayı Uğur Dilipak Sahaya İndi

AK Parti Millet Vekili Adayı Uğur Dilipak Sahaya İndi
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Ak Parti 5. Sıra Adayı olan Mehmet Uğur Dilipak Seçim Çalışmalarına başladı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Ak Parti 5. Sıra Adayı olan Mehmet Uğur Dilipak Seçim Çalışmalarına başladı.

Seçim çalışmalarına kuzey ilçelerinden başlayan Mehmet Uğur Dilipak,  partisinin Afşin,Göksun ve Elbistan İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, Kadın Kolları Başkanı Elife Aynur Soydan, Gençlik Kolları Başkanı Talip Karaç ve partililer yer aldı.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük’ün selamlama konuşmasının ardından söz alan Dilipak, Kahramanmaraş’ta 8 milletvekilinin hayal olmadığını söyledi.

Dilipak; “Aday adaylığı döneminde ‘sizden biri’ sloganını kullandım. Ben sizden biriyim. Teşkilatımızda 6 yıl görev yaptım. Allah utandırmasın şimdi de büyük bir yükümlülük altına girdik. Bize ağır bir sorumluluk yüklediniz. Bu sorumluluğun altından Allah’ın izniyle kalkacağımı düşünüyorum. 2023 vizyonunun son virajında Kahramanmaraş’tan 8 milletvekilinin hayal olmadığını düşünüyorum. AK Parti’de milletvekili seçimleri güzel ve titiz yapılırken diğer partilerde de o kadar yanlış seçimler olduğunu görüyoruz. 8-0’a kabul olmuş dua niteliğinde bakıyoruz” dedi.

AK Parti’nin kadınlara büyük önem verdiğini ve Kahramanmaraş listesinde de 2 kadın adayın yer aldığını hatırlatan Kahramanmaraş milletvekili adayı Mehmet Uğur Dilipak, şunları söyledi:

“AK Parti, bayan iki milletvekili adayı arkadaşımızı listeye yazarak kadınlarımıza ne kadar değer verdiğini göstermiş oldu. Çünkü temsil niteliği bakımından bakarsak AK Parti’ye oy veren seçmenlerin yüzde 60’ı bayan. Bundan dolayı da bayan arkadaşlarımızın haklarının daha da ileriye gitmesini arzu ediyorsak daha fazla çalışmamız gerekiyor. Gece gündüz demeden hep beraber çalışacağız. Mahir Bey, büyük projelerde sözünü alacak biz de takibini yapacağız. Böyle bir takım çalışması ile Kahramanmaraş ve Elbistan için çok güzel hizmetler elde edeceğimize inanıyorum.”

Basına kapalı olarak devam eden toplantının ardından Aday Dilipak, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve AK Parti teşkilatı esnaf ziyareti ve yeni açılan Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı Kadın Kolu olan Şefkat Gülleri'nin kermesine giderek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

eki1.jpgeki2.jpgelb1.jpgkermes2.jpgkermes3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.