Ak Parti 6 kentte MHP'yi destekleyecek

Ak Parti 6 kentte MHP'yi destekleyecek
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 14 il belediye başkan adayını yarın açıklayacak ayrıca MHP'ye jestte belli oldu

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 14 il belediye başkan adayını yarın açıklayacak.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak.Erdoğan, toplantıda Aksaray, Ağrı, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Kars, Kırşehir, Kütahya, Siirt, Tunceli, Van, Zonguldak belediye başkan adaylarını açıklayacak.

AK Parti'nin aday çıkarmayıp MHP'yi destekleyeceği 6 il belli oldu

AK Parti'nin aday göstermeyeceği 6 il netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın kalan 21 ilden 14'ünün daha adayını açıklayacak. Geri kalan 7 ilden birisi İstanbul ve buradaki çalışmalar henüz bitmiş değil. AK Parti, Adana, Mersin, Aydın, Muğla ve Manisa büyükşehirleri ile Devlet Bahçeli'nin memleketi olan Osmaniye'de MHP'nin adayını destekleyecek. Cumhur İttifakı kapsamında 'karşılıklı jestlere' vurgu yapılmış ve AK Parti'nin aday göstermeyeceği bazı iller olabileceği ifade edilmişti.

 

 

 

AK Parti 14 adayını yarın açıklayacak

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.