Ak Parti 1500 Kişiye İftar Verdi

Ak Parti 1500 Kişiye İftar Verdi
Ak Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı Tarafından Orman Dairesi Barbaros Ortaokulu’nda gerçekleştirilen iftar buluşmasında Ak Partili milletvekilleriyle vatandaşlar bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı Tarafından Orman Dairesi Barbaros Ortaokulu’nda gerçekleştirilen iftar buluşmasında Ak Partili milletvekilleriyle vatandaşlar bir araya geldi.

İftar programında bir konuşma yapan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Fatih Erkoç şu konulara değindi. “Saygıdeğer konuklar on yılı aşan bir süredir Allahın izni sizinde desteğinizle çıktığımız yolda yılmadan yorulmadan bir an bile çizgimizden ayrılmadan durmak yok yola devam sloganı eşliğinde hareket etmekteyiz. Bugün burada emeği geçen ve vatandaşlarımızla bizi buluşturan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’nin makus kaderi Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Tarafından uyumadan dinlenmeden on yıldan bu güne gelen çalışmalarını dikkat titiz bir şekilde yürüttü ve bizlere de bu yolda telkinlerde bulundu. Değerli konuklar artık Büyük Türkiye Yolunda adımlarımızı atmış bulunuyoruz, Türkiye artık bölgenin lideri dünyada itibar sahibi bir duruma geldi. Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolarlık hedefini çekemeyenler var güçlü Türkiye’yi istemeyenler var. Bizim milletimiz biliyor ki 75 milyona yakın nüfusumuzun yüzde ellisi kararlı bir şekilde bugün Ak Partiye oy vermiş ve oylarını artırarak devam etmiştir. Geçtiğimiz aylarda Bahara girerken IMF’ye olan 120 Milyar Dolar olan borcumuzu bitirmiştik, Büyük Türkiye yolunda ki bu adımımızı istemeyenler 3. Boğaz Köprüsünün temelini atmışken içerde ve dışarıdaki düşmanlar bizi yıpratmak için Gezi Parkı Olaylarını Çıkarttılar. Oradaki marjinal guruplar tarafından organize edilen olaylarda sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bastırıldı ve amaçlarına ulaşamadılar. Bizler sizlerin hizmetkarıyız sizleri daha iyi daha güzel bir Türkiye’de yaşatmak için varız, bu ülkeyi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşündüğü muhasır medeniyetler arasına sokabilmek için çalışıyoruz. Amacımız Geçmişte 21 bin km üzerinde hüküm sürmüş bir medeniyetin yine o parlak güçlü dönemlerine getirmek olduğunu unutmayınız. Sizler bizim arkamızda durduğunuz sürece biz size hizmet etmeye devam edeceğiz burada bulunan herkese en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Şimdiden önümüzde ki günlerde gerçekleşecek olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

p1040738.20130724103241.jpg

Ak Parti İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen etkinliğe, Kahramanmaraş Ak Parti Millet Vekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Kahramanmaraş Ak Parti Millet Vekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Ak Parti Millet Vekili Dr. Yıldırım Ramazanoğlu, Kahramanmaraş Ak Parti Millet Vekili Dr. Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş Ak Parti Millet Vekili Sevde Beyazıt Kaçar, Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Ak Parti İl Başkanı M.Fatih Erkoç, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile 1500 kişi iftar programına katıldı.

p1040746.20130724103256.jpg

p1040748.20130724103307.jpg

p1040749.20130724103319.jpg

p1040752.20130724103331.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.