Modası geçmiş işler ve Ak Parti!...

YOLSUZLUK yapan kim ise onu alkışlayacak ve savunacak değiliz. Ancak bel altı vurmaya da ne alkış tutarız nede destek veririz. Çünkü bu ülkenin gelişmesinden rahatsız olanları çok iyi biliyoruz.

Bir zamanlar merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş, Kahramanmaraş’ı ziyaret ettiğinde iki önemli konuyu gündeme getirmişti.

Merhum Türkeş, Sovyetler Birliğinin en geç on yıla kadar yıkılacağını ve en az 15 Türk Devleti kurulacağını ve 21. Asrın Türk asrı olacağını ifade etmişti.

On yıl bile geçmeden o büyük Rus İmparatorluğu paramparça olmuştu. Ve merhum Başbuğun ikinci öngörüsünün de çıkacağının emareleri görülmeye başlanmıştı.

11 yıllık Ak Parti iktidarı her şeye rağmen istikrar ve iyi ekonomi yönetimi sayesinde Türkiye’yi bölgesel güç haline getiriyordu. Tabii Türkiye’nin bu gelişmesinden rahatsız olan ülkeler ve toplumlar vardı. İsterseniz şimdi onlara bir bakalım…

**

İsrail kendi güvenliğini gerekçe göstererek, bu bölgede hiçbir ülkenin güçlenmesini istememektedir. İran’ın nükleer denemelere başlaması İsrail ve ABD’de ciddi rahatsızlık oluşturdu.

Neredeyse bu iki ülke İran’a savaş açacak duruma gelmişti. Türkiye’de NATO tarafından kurulan Füze Rampalarının sırf bu amaçla kurulduğu yazılıp çizilmişti.

Türkiye Mavi Marmara olayı başta olmak üzere birkaç konuda İsrail ile ters düşmüş adeta bölgede İsrail’in yalnızlaşması sağlanmıştı. Sonra bu batılı istihbarat örgütlerinin organize ettiği Arap ülkelerindeki olaylar ortaya çıktı. Adına Arap baharı denilen ancak o ülkelerdeki sonbaharı bile kışa çeviren hadiseler ve bunların oluşturduğu coğrafya adeta kan gölüne dönmüştü.

Sonra ise başucumuzdaki Suriye aynı tezgahın içine düştü. Şu anda Irak, Suriye, Lübnan, Filistin, Mısır, Libya, Sudan gibi ülkelere baktığımızda, gözyaşlarının Arapça, kahkahaların ise İngilizce ve İbranice olduğunu anlatmaya ne gerek var.

**

Türkiye ise bu operasyonları bu coğrafyada da uygulanmasını önlemek için sorun olan PKK terörünü çözme adına büyük bir hamle başlattı.

Terörün bitmeye başladığını gören bu uluslararası grup GEZİ olaylarını başlattı. Bir anda Türkiye’nin bütün şehirlerinde bu yönde bir eylem başladı. Hükümetin kararlı tutumu ve geri adım atmaması sayesinde bu eylemlerden istediğini çıkaramayan örgütler farklı alana yöneldiler.

**

Şimdi İsrail ve İran, ABD can ciğer pozisyona girdiler. Peki bu birlikteliğin altında yatan esas sebep sizce ne olabilir?

Çünkü merhum Başbuğun ifade ettiği 21. Asrın Türk asrı olacağını gören şer odakları Türkiye’de fesat ve fitne çıkarmak için düğmeye bastılar.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın daha bir ay önce; önümüzdeki 4 ay çok önemli, bu ülkeyi karıştırmak için düğmeye bastılar, dikkatli olalım diye açıklama yapmadı mı?

Başbakan Erdoğan’ın dün Konya’da yaptığı açıklamalarda ifade ettiği gibi; ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara gelmemeliyiz.

**

Dün İstanbul ve Ankara merkezli yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda en dikkatimi çeken Iran ile Türkiye arasındaki para transferiydi.

Türkiye İran’dan petrol ve doğal gaz alıyor, ABD ve batılı ülkelerin ambargosu nedeniyle para transferlerinde sorun var. Türkiye bunu farklı bir şekilde çözmüş ve bu iş devam ediyor…

Bu yapılan ülkenin hayrına olan bir takas usulüdür. Bu transferden kim neden rahatsız oluyor?

Türkiye ekonomisini batırmak, faizleri artırmak ve bu milletin kanını emmek isteyen gruplar vardır. Hükümet bu rant gruplarına tavır aldığı ve adım atmasını engellemeye çalıştığı için hükümetin gitmesini isteyenler var.

**

Başbakan Tayyip Erdoğan’dan rahatsız olan yerli ve yabancı uşaklar, Türkiye’yi yeteri kadar sömüremedikleri için gitmesini istiyor… Bunu anlamamak için aptal olmak gerek diye düşünüyorum.

İstanbul ve Ankara’da yapılan bu operasyonların zamanlamasını çok manidar buluyorum.

Şu unutulmasın ki; Ak Parti yetkiyi milletten alıyor. Millet memnun olduğu sürece bu yetkiyi Ak partiye verecektir. Seçim dışı operasyonlarla Türkiye’de iktidar düşürmek artık tarih olmuştur. Millet verdiği OY’a sahip çıkıyor.

Bu şantaj kokan hadiseler Ak Parti’nin oylarını düşürmeyecektir. Ak parti bu gidişle 30 Mart yerel seçimlerinden daha güçlü çıkacaktır. Bilmem anlatabildim mi?

Modası geçmiş artık bir ehemmiyeti kalmamış basit toplum mühendisliği ile siz bu milleti Ak partiden uzaklaştıramazsınız.

Bu millet Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ardında dimdik duruyor. Siz bunu hala anlamadınız mı?....

Şantaj ve tehditler miadını doldurdu…

Türkiye emin adımlarla büyük devlet olma yolunda yürüyor….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mehmet TAŞ Arşivi