MALİ MÜŞAVİRLER SEÇİMİ VE YORUMLAR

Kahramanmaraş SMMM odasının 30 mayısta yapılacak olan başkanlık seçimleri için, sayın A.Kadir GÜZELDEMİRCİ, sayın Arif ŞEN ve bağımsız olarak ta, sayın Atilla SARIYILDIZ ın yönetime aday olduklarını biliyoruz.

Mali müşavirlerin iş yoğunluğu nedeni ile zamanla yarıştığı bir dönemde, çok kıymetli zamanlarını bu göreve ayıracakları için aday arkadaşlarımızı kutluyoruz.

Hepsi birbirinden değerli dostlarımızdır. Hepside en güzel bir şekilde odamızı temsil etme yarışında olduklarını biliyoruz. Hepsi nede başarılar diliyoruz.

Bilindiği üzere son yazılarımı mali müşavir seçimi üzerine yazmaya çalıştım. Üç yılda bir yaşanan bu keyifli seçim yazılarını, mesleğimin de mali müşavir olması nedeni ile ağırlık vermem okuyucularımızca hoş karşılanacağına inanıyorum.

Seçimlerle ilgili yazılara teveccüh göstererek çok sayıda yorum gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu yorumlardaki farklı fikirlerden ve farklı görüşlerden faydalanıldığını ve seçim sürecine renk kattıklarını düşünüyorum.  

Görüşlerini yazdıkları yorumlarla bizlerle paylaşan; Sayın Mustafa Akça, Veli aksu, Ahmet Gültekin, Hüseyin Gürbak, Murat Şahikanat, A.Kadir Dedeoğlu, Harun Ahraz, Ömür Saçmalı, Fahri Karabekiroğlu, Fatih Satılmış, Kayhan Çetin, Mehmet Atıcı, Hasan Seyithanoğlu, Hasan Köse  bizzat isimlerin yazarak ayrıca, Genç muhasebeciler, genç meslek mensupları, smmm, çırak, mali müşavir,  muhasebeci gibi diğer rumuzlu yorum gönderen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. 

Birbirinden farklı kıymetli yorumlar, gerçekten iyi niyet ve samimice yazılmış yorumlardır. Zaten aksini düşünmemiz mümkün değildir.

Ancak ismini yazmayan bir arkadaşımızla, Ahmet Gültekin arkadaşımız arasında yaşanan  yorum polemiği dikkatimizi çekti. Ahmet Gültekin beyin iki yıl önce kendi sitesinde  siyasetçilere atfettiği iddia edilen bir sözünün, oda seçimlerinde gündeme getirilmesi, hoş olmayan bir seçim malzemesi olarak görülüyor. Seçimlerin 30 mayıstan sonra biteceğini düşünerek tekrar yüz yüze gelineceğinin unutulmaması gerekiyor.

Ayrıca “ Bir meslektaş “ rumuzlu bir arkadaşımızın yorumunda, Atilla Sarıyıldız ın adaylığını tanıtan yazım için, “ Atilla Sarıyıldız’ın reklamını mı almış ? Köşe yazarlığı ile karıştırmış “ eleştirisini de saygı ile karşılıyorum. Ancak aday grublarını köşemde ayrı ayrı tanıtmayı hedeflediğimden, Bu yazıda ilk olarak Atilla beyden başlamam nedeni ile, Atila beyin reklamını yapıyor gibi algılanmış olabilir. “ Bir meslektaş “ rumuzlu arkadaşımız da böyle anlamış olabilir. Bilindiği üzere adaylarımıza eşit yakınlıktayız.

Kazanan odamız olsun diyerek, adaylarımızı tanıtıcı yazılarımıza ve seçim kulislerini yazmaya devam edeceğiz.

Selam ve sevgilerle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Ali AVGIN Arşivi