“KALEYE BİR TOP” DEVRİ KAPANDI MI?

1981 yılından bu yana basın mesleğinin içinde olan biri olarak gönül rahatlığı ile “siyaseten en güçlü dönemi bu günler” olarak ifade edebilirim.

Kahramanmaraş’ın;

Başbakan Yardımcısı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı

Olarak görev yapan üç güçlü isim ile Kahramanmaraş Temsil ediliyor. Öte yandan Milli Eğitim Komisyonu, Enerji ve Sağlık Komisyonlarında da milletvekili arkadaşlarımız görev yapıyorlar.

Kahramanmaraş’ta önemli yatırımlara değinecek olursak; Türkoğlu Lojistik Merkez, Türkoğlu Yarı açık cezaevi, Kahramanmaraş Havaalanı, Göksun- Kahramanmaraş yolu, Göksun- Elbistan Yolu, Elbistan- Malatya yolu hâlihazırda devem eden büyük yatırımlar olarak ilk etapta aklımıza gelenlerdir.

Öte yandan Sağlık alanında Türkoğlu, Pazarcık Hastaneleri inşaatları devam ederken, Göksun, Elbistan Hastaneleri biterek hizmet veriyor.

Kısaca ifade etmemiz gerekirse Devlet Yatırımı olarak şehrin dört bir yanında inşaatlar ve yatırımlar vardır.

BÜYÜKŞEHİR HER YERDE

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, 2017 yılını yatırım ve hizmet yılı olarak ilan etmişti. Yol ağı sorumluluk alanında bulunan bütün yollarda neredeyse sıcak asfalt serimi bitmiş ya da devam etmektedir.

Ilıca- Ekinözü arasında başta olmak üzere yollar genişletilmekte ve asfaltlanmaktadır. Kahramanmaraş kent merkezi ve ilçe merkezlerinde hemen hemen her ilçede Büyükşehir yatırımları vardır. Öncelikle altyapı ve çevre konusunda büyük yatırımlar devam ederken, kent merkezinde trafik sorununa neşter atılmış hemen hemen her yerde yol çalışmaları, alt ve üst geçit çalışmaları vardır.

Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanları kendi sorumluluk alanlarında yeni yeni hizmetleri vatandaşlar ile buluştururken, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş adeta yeni bir ilçe kuruyor.

KALEYE BİR TOP DEVRİ KAPANIYOR

TBMM ve Hükümette güçlü bir şekilde temsil edilen Kahramanmaraş’a bu yatırımlar aynı hız ile üç yıl devam eder ise 3 yılın sonunda bambaşka bir Kahramanmaraş ortaya çıkacaktır.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç başta olmak üzere Milletvekillerimiz Uğur Dilipak, İlker Çitil, Nursel Rayhanlıoğlu, İmran Kılıç ve MHP listesinden Kahramanmaraş’ı temsil eden Fahrettin Oğuz Tor bu şehir için ter döküyor, emek veriyor.

Bu güç birliği devam ederse kazanan Kahramanmaraş olacaktır.

Bu güç birliği daha da güçlenir, kumpasların, iftiraların, dedikoduların yerini sevgi ve muhabbet alırsa Kahramanmaraş daha yaşanılası bir şehir olur.

Ben şehrimin geleceğine umutla bakıyorum.

Dün bugünden daha güzel olacak İnşallah!...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet TAŞ Arşivi