Kahramanmaraş’ta manzara eşliğinde zengin Ramazan menüsü 650 TL!

Kahramanmaraş’ta manzara eşliğinde zengin Ramazan menüsü 650 TL!
Büyükşehir Belediyesinin sosyal tesislerinden Şairler Tepesi ve Çamlıca Restoran, Ramazan boyunca iftar saatlerinde misafirlerini ağırlayacak.

Hem damak zevkine hitap eden hem de doyurucu içeriğiyle dikkat çeken iftar menüleri, kişi başı 650 TL fiyatla sunulacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini şehrin eşsiz manzaralarıyla buluşturarak vatandaşlara hem huzurlu hem de lezzet dolu iftar sofraları sunacak.

sosyal-tesisler-2.jpg

Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandırdığı önemli sosyal tesisler arasında yer alan Şairler Tepesi ve Çamlıca Restoran, Ramazan boyunca iftar saatlerinde misafirlerini ağırlayacak. Ramazan ayı süresince her iki tesiste de özenle hazırlanan zengin iftar menüleri vatandaşların beğenisine sunulacak.

Masalara iftariyeliklerle başlayan lezzet yolculuğu; sıcak çorba çeşitleri, özenle hazırlanan ara sıcaklar, ana yemek alternatifleri, soğuk mezeler ve geleneksel tatlılarla devam edecek.

airler-tepesi.jpg

Hem damak zevkine hitap eden hem de doyurucu içeriğiyle dikkat çeken menüler, kişi başı 650 TL fiyatla sunulacak.

Özellikle şehir manzarasıyla öne çıkan Şairler Tepesi ve ferah ortamıyla tercih edilen Çamlıca Restoran, vatandaşlar için Ramazan akşamlarında keyifli bir buluşma noktası olacak.

amlica-restoran.jpg

Vatandaşlar, gün gün değişen iftar menülerine “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri” isimli Instagram hesabı üzerinden ulaşabiliyor. Yoğunluk yaşanmaması adına iftar programlarına katılmak isteyen vatandaşların 0535 544 80 99 numaralı hattan rezervasyon yaptırabilecekleri belirtildi.

sosyal-tesisler-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.