Yeni Kahramanmaraş’ın inşasında şantiyelerde hızlı ilerleme!

Yeni Kahramanmaraş’ın inşasında şantiyelerde hızlı ilerleme!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve yerel yetkililer, kentin yenilenmesi ve afetlere direnç kazandırmak amacıyla yapılan çalışmaların son durumunu gözden geçirmek üzere bir araya geldiler.

Yapılan istişare ve değerlendirme toplantısında şehrin geleceği şekillendirildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu'nun önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, ilçe kaymakamları, jandarma ve emniyet teşkilatının üst düzey temsilcileri katıldı.

Toplantıda özellikle şehrin alt yapı, üst yapı, sosyal donatı, yeşil alan ve iş yerleri gibi temel konularda atılan adımlar ve süren projeler ele alındı.

toplanti-1.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kapsamlı toplantıyı değerlendirerek Kahramanmaraş'ın alt yapıdan sosyal donatılara kadar her alanda ciddi yenilikler kazandığını ve yıkıcı afetlere direnç kazandıracak çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Sözlerinde, kentin yeni yüzü olacak kalıcı konut ve iş yerlerinin inşasının yanı sıra, kentsel tasarım projelerinin de hızla ilerlediğini belirtti. Çalışmaların tamamlanmasıyla hemşehrilerinin daha sağlam ve modern bir Kahramanmaraş'ta yaşayacaklarına dair güvence verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.