Utanacak Bir Yüz Arıyorum

Yeni uçak seferi şöyle dursun, biz var olan seferlerdeki uçakları buraya indiremiyoruz.. ki vekillerin içinde olduğu için Gaziantep iniyor..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu , İzmir Şanlıurfa Uçak Seferlerinin 15 Marta günlük başlayacağını müjdesini verdi..

Bakan Abdulkadir Uraloğlu Şanlıurfa ziyaretine TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve diğer ilgililer eşlik etti.

Hızlı trenle başlayan müjdeleri bölünmüş yollar , ören yeri yolları, çevre yolları ve yüzlerce yatırım müjdesi ile devam etti.

Haberi sitemizde var: Merak edenler girip okuya bilir Şanlıurfa için hayırlı olsun o bizim ilimiz.. daha çok olsun , Allah hayırlı etsin..

Kahramanmaraşlıların yürek yangını bir olay daha : Şanlıurfa'yı hızlı trenle tanıştıracak Gaziantep-Şanlıurfa ve Şanlıurfa-Mardin hızlı tren hatları projelerini de hayata geçireceğiz. Gaziantep-Şanlıurfa hattının etüt projelerini tamamladık. İhalesi yapılacak diyor sayın bakanımız hayırlı olsun ne diyelim !..

Kahramanmaraşlılar Ulaştırma Bakanlığından ne istedi..

Hava Alanına ILS cihazı veya benzeri ne varsa onu..

Kahramanmaraş İstanbul sabah ve gece

Kahramanmaraş Sabiha Gökçen sabah ve gece

Kahramanmaraş Ankara sabah erken ve gece

Kahramanmaraş Antalya

Kahramanmaraş İzmir

Kahramanmaraş Kıbrıs

Kahramanmaraş Almanya

Kahramanmaraş İngiltere

Kahramanmaraş Fransa

Kahramanmaraş Suudi Arabistan

Kahramanmaraş Azerbaycan

Kahramanmaraş Bosna Hersek

Bu seferleri alamadığımız gibi, var olanlarda doğru düzgün yapılamıyor.. Biz Maraş ağabeyi , sahibi yok değimiz zaman kızıyorlar.. varsa buyurun işte size hatlar.. THY , Özel Hava yolu şirketleri ile görüşün sefer koydurun da yiğit ağabey olduğunuzu Kahramanmaraşlı bir defa görsün..

36 yıldır ILS cihazını takdıramadığımız hava alanımıza bir gün sahip çıkın da iki uçak insan !.. 6 Şubat sonrası kar kışta 100 uçak iniş kalkış yaptığını , bahane edenler söyleyin lütfen..

Mardin, Şanlıfurfa , Adıyaman, Hatay, ve ve Gaziantep yazmaya gerek yok, kaçtane uçak seferi var bir de bunu bakın belki bir utanacak yüz buluruz.. Memlekette sahip çıkan biri olur diye bekliyorum..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi