Türkiye 9 şehidine ağlıyor! Her birinin ayrı hikayesi vardı hepsi yarım kaldı!

Türkiye 9 şehidine ağlıyor! Her birinin ayrı hikayesi vardı hepsi yarım kaldı!
Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde 9 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz de yaralandı.

Şehitlerimizin isimlerinin ardından memleketleri ve hikayeleri de ortaya çıktı. Şehitlerin hayalleri ve hikayeleri tüm Türkiye'yi ağlattı. Askerlerin ailelerine şehadet haberi verilirken, evlerine Türk bayrağı asıldı.

PİYADE SÖZLEŞMELİ ER MÜSLÜM ÖZDEMİR - KAHRAMANMARAŞ

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in acı haberi, Kahramanmaraş'taki anne ve babasına ulaştı.

DEPREMZEDE ŞEHİDİN EN BÜYÜK HAYALİ EV ALMAKTI

Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin depremzede olduğu öğrenildi. Konteynırda kalan aileye acı haber ulaştırılırken, Özdemir'in anne ve babası gözyaşlarına boğuldu. Şehit Özdemir'in en büyük hayalinin evlenmeden ailesine bir ev almak olduğu öğrenildi.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SERKAN SAYIN - ADIYAMAN

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın şehit oldu. Şehidin Adıyaman'da yaşayan ailesine şehadet haberi askeri erkan tarafından verildi. Şehadet haberiyle fenalaşan aileye sağlık ekipleri müdahale etti.

İSTİHKAM SÖZLEŞMELİ ER MURAT ATAR - ORDU

İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ın acı haberi, Ordu'nun İkizce ilçesine bağlı Bolluk Mahallesi'nde oturan ailesine ulaştı. Aileye haberi, askeri yetkililer verdi.

Babası trafik kazasında hayatını kaybetmiş

Bekar olan şehit Murat Atar'ın 8 aylık eğitimin ardından 2 ay önce göreve başladığı bildirildi. 4 kardeş olan şehit Atar'ın babası Vahip Atar'ın, 2021 yılında Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ AHMET KÖROĞLU - İSTANBUL

Pençe Kilit şehidi Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun şehadet haberi İstanbul'daki ailesine ulaştırıldı. Üç kız kardeşi bulunan şehidin bekar olduğu, kuzeni Talha Köroğlu'nun da 2008'de Beytüşşebap'ta şehit düştüğü öğrenildi.

ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER EMRULLAH GÜLMEZ - KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'a ikinci kez ateş düştü!

Acı haber Göksun İlçesi Hacıkodal mahallesindeki Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez'in baba ocağına düştü. Yine askeri yetkililerce verilen şehadet haberinin ardından şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Kahramanmaraşlı şehidin bekar olduğu öğrenildi.

ŞEHİT İSTİHKAM SÖZLEŞMELİ ER MUHAMMED TUNAHAN EVCİN - ESKİŞEHİR

Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammet Tunahan Evcin'in (27) acı haberi, Eskişehir'deki ailesine ulaştı. Yaklaşık 1 yıldır sözleşmeli er olarak görev yapan Evcin'in, ailenin 3 çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenildi.

PİYADE SÖZLEŞMELİ ER KEMAL BATUR- NİĞDE

Şehidin acı haberi, Vali Yardımcısı Resul Özdemir ve beraberindeki askeri heyet tarafından Niğde merkeze bağlı İlhanlı Mahallesi'nde yaşayan baba Cuma ve anne Hatice Batur'a ulaştırıldı. Bekar ve 4 kardeşin en büyüğü olduğu öğrenilen Şehit Batur, memleketindeki törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

PİYADE ÜSTEĞMEN GÖKHAN DELEN - AKSARAY

Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in Aksaray'daki baba ocağına ateş düştü. 2'si kız 4 kardeş olan Şehit Delen'in bekar olduğu öğrenildi. Acı haberin ardından baba evine Türk bayrağı asıldı.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ HAKAN GÜN - GAZİANTEP

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün (28) şehadet haberi Gaziantep'teki ailesine ulaştırıldı. Merkez Şehitkamil ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan baba Süleyman ve diğer aile üyelerine şehadet haberi yetkililerce verildi. Ailenin yaşadığı binaya Türk bayrağı asıldı. Gün'ün bekar olduğunu öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.