Maraş Halkını Kim Kandırdı ?

ILS ikinci el bulduk dediler : kabul edilmedi..

Bir defa yenisini aldık Ambarda takılacak denildi.. sonra çalındığını duyduk..

İşin gerçeği ise : Gaziantep siyaseti istemediği sürece Kahramanmaraş Hava Alanına ILS cihazı da olsa , OFL cihazı da olsa buraya ne THY ne de Özel Şirket uçakları inmeyeceğini peşinen kabul edelim.. ağalarımız Gaziantep , Ağa beyleridir..

Maraş Halkını Kim Kandırdı ? Mesele burada..

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora tarafından Ulaştırma Bakanının cevaplaması amacıyla TBMM Başkanlığına yazılı baş vurması üzerine bakanlık yazılı cevap verdi.

Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu tarafından da cevabı verilen yukarıdaki yazılardan anlaşılacağı üzere; Kahramanmaraş Havalimanına ILS sisteminin kurulumunun usul tasarımı nedeniyle mümkün olamadığı, ancak bu sistemin yerine OFL sisteminin kurulumunun 2024 yılı içerisinde planlandığı belirtilmektedir.

Bu gariban gazeteci : Yıllardır yazıyor ama bize inanlardan çok inanmayanlar vardı.. Ambarda duruyor dendi. Çalındı dendi.. geliyor dendi.. Temmuz da takılacak dediler 3 Milyon TL bir cihazı alıp takamadı.. yazık hep kandırıldık..

Şehrimizin iş adamlarından , STK Başkanlarından olmak üzere herkes bu yalanlara inandı.. sonunda doğru cevap Zuhal Karakoç Dora’ya bakan tarafından verildi..

1996 yılından bu yana gündeme getirilen ancak bir türlü çözülemeyen Havalimanı Aletli İniş Sistemi (ILS) sorunu bu sistemin yerine alternatif olarak da olsa 2024 yılı içerisinde kurulacak olan OFL sistemiyle çözülecek olması da inşallah önceki yalanlara benzemez diyorum..

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, TBMM yaptığı konuşmalarda sürekli dile getirdiği Kahramanmaraş Hava Alanı ILS cihazı konusu bugüne kadar çözülemedi. Gaziantep ağabeyleri varken çözülmesi mümkün değil..

Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora bir gerçeği ortaya çıkardı..

Bir kere daha yazıyorum: Kahramanmaraş Hava Alanına ILS ve OFL cihazları da konsa Kahramanmaraş hava alanına Gaziantepli ağabeyler istemediği sürece uçak inmez..!

Şehrin 8 vekiline, Bakan Yardımcılarına, ilgilere sesleniyorum: Hepiniz bir olun, tek ses olun gücünüz yeterse :

Kahramanmaraş İstanbul günlük karşılıklı 3 sefer

Kahramanmaraş Sabiha Gökçen Karşılıklı 2 sefer

Kahramanmaraş Ankara Karşılıklı 2 sefer

Kahramanmaraş Almanya

Kahramanmaraş Kıbrıs

Kahramanmaraş İzmir

Kahramanmaraş Antalya

Kahramanmaraş Suudi Arabistan

Kahramanmaraş Londra

Kahramanmaraş Azerbaycan

Kahramanmaraş Fransa

seferleri koydura biliyor musunuz..

Haydin yiğitler sizi göreyim

Bütün Şehirler Batıya büyür, Gaziantep Başpınarı geçti , dolayısı ile Adana yönüne batıya gidiyor, Kahramanmaraş Hava Alanı Batıda oturan Gaziantepliler için daha iyi bu sebeple Atlasjet seferlerinde biz bunu görmüştük.. Atlasjet başpınar da oturanların işine iyi yarıyordu.. Bu gerçeği görün artık..

Cumartesi günü bir bulut yok, yağmur yok, sis yok, cam gibi güneşli hava , pistin boyu kısa diyen inmeyen uçak Gaziantep gittiğini de unutmayın..

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi