Google internet sitelerine ödeme yapmalı

Google internet sitelerine ödeme yapmalı
Hüseyin Yayman'dan Dijital Haberciliğe Çağrı"TİMBİR Zamanı Geldi, Dijital Gazetecilikte Devrim Yapma Vakti diyerek destek çıktı

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan İnternet Medyasına Destek açıklaması geldi

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR) Ankara'da düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. TİMBİR'in internet medyasındaki rolüne ve önemine dikkat çeken Yayman, dijital mecradaki büyüme ve gelişmeye vurgu yaptı.

TİMBİR BAŞKANI BİLGİ AKTARDI, YAYMAN ÇÖZÜM ORTAKLIĞINI VURGULADI

Toplantıda TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, devam eden projeler ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşırken, Hüseyin Yayman TİMBİR'i ve üye ajansları değerli bulduğunu ve çözüm ortağının önemine işaret etti. "Artık TİMBİR'in zamanı geldi" diyerek dijital mecraların keşfinin gazetecilik açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

YAYMAN'DAN GOOGLE'A MESAJ: DÜZENLEME ELZEM HALE GELDİ

TİMBİR'in çalışma programının ele alındığı toplantıda Yayman, bir yandan internet haberciliği yapan kurumların, diğer yandan ise bu haberleri servis edip büyük reklam gelirleri elde eden platformlarla ilgili yeni regülasyonların ve düzenlemelerin gerekli olduğunu dile getirdi. Google gibi platformlara seslenerek, habercilik ve gelir dağılımı konusunda adaletin sağlanması çağrısında bulundu.

TİMBİR VE BHA'YA ÖNEMLİ DESTEK

Hüseyin Yayman'ın ifadelerine göre, internet medyasının geleceği parlak ve bu alanda yapılacak düzenlemeler sektörü daha da ileriye taşıyacak. Yayman, dijital mecraların aktif kullanılmasının önemini vurgulayarak, TİMBİR ve BHA'yı önemli bir çözüm ortağı olarak gördüğünü belirtti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.