Fırat Görgel ve Basın Toplantısı

Canlı yayında da söyledim: Artık biz kavga istemiyoruz huzur, mutluluk kardeşlik istiyoruz..

Bir birimiz sevelim : Günümüz Bayram olsun, Bir birimizi sevelim Kahramanmaraşlı nın yüzü gülsün biz bunu istiyoruz..

Kısa bağlama elinde , güzel bir türkü var saçına ak düşenler bilir !..

Şu sazıma bir düzen ver

Teller de muradın alsın

Gel beni bir tenhada gör

Diller de muradın alsın

Oy oy oy oy anam oy der ya şair.. işte öyle..

Fırat Görgel başkana ne denir bilmem ki : her halde şöyle seslenmek gereken şudur, şu Sazıma bir düzen ver, Fırat Başkan da Muradını alsın.. öyle ya..

Gel gidelim bizim ele

Düşmeyelim dilden dile

Diken sarmış gonca güle

Güller de muradın alsın

Oy oy oy oy oy Fırat başkan da Muradını alsın..

Türkümüz böyle devam ediyor.. Neyse o onu yöneten bir orkestra şefi var.. Kahramanmaraş’ın da bir orkestra şefi geliyor.. Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel..

Bugün İl Başkanı Cüneyt Doğan düzenlediği basınla istişare toplantısında Fırat Görgel başkanı ve vekilleri dinledik.. yüzüne baktım ne gördüğümü yazıyorum..

22 yıldır Ak Partinin içinde : sürekli çalışan , koşan, Kahramanmaraş’ın evladı , ithal aday olmayan Fırat Görgel, şehirde yüzde yüz kabul gören bir aday oldu.

Sabah Namazını Sultan Abdulhamithan camii de birlikte kıldık, mütevazi , dost , kardeş olan Fırat Görgel, Kahramanmaraş Büyükşehir için ideal bir aday olduğunu gördüm...

Basın Toplantısna Ak Parti tam kadro katıldı.. : Vahit Kirişçi vekilimizi, Ömer Oruç Bilal Depgici vekilimizi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ‘ü gazetecilerin soruları üzerine kısa konuşmalar yaptılar..

Fırat Görgel Başkanımız 720 yakın mahalle de ayak basmadığı yer bırakmaması sebebi ile toplumda karşılığı olan bir aday..

Bugünden sonra Şubat ayı başına kadar : ilçe belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini doğru aday ve doğru kişilerden seçmek zorunda..

İl ve ilçe yönetimleri, Milletvekillerimiz ilçe başkanlarını belirleyecekler ama geçmişteki kavganın olmaması, akort bozuk ses çıkmaması için : bence söz hakkı Sayın Başkan Fırat Görgel’e verilmelidir.. üç ilçe MHP verildi.. Bu sebeple Belediye Başkanları içinde diğer partilerden başkanlar olacak Meclis üyesi içinde çeşitli partilerden üyeler olacak ama Fırat Görgel hepsi ile kardeş olacağına inanıyorum..

11 ilçe başkanı Belediye Meclis üyeleri : Büyükşehir Belediye Başkanı gibi çalışarak halkın sorunlarına Fırat Görgel başkanla anında çözüm bulmalı ki başkan başarılı olsun..

Bizde bir söz var: Şıh uçmaz, müritler uçurur derler, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı uçmaz ama müritleri uçurmalı, Müritleri ise ilçe belediye başkanları ile Meclis üyeleridir.. biraz daha geriye gidersek son sayı ne oldu bilemiyorum bölünen mahalleler oldu..720’ye yakın Mahalle muhtarı ve yardımcılarıdır.. (Azalar)

31 Mart gecesi nasıl bir orkestra ile karşılayacağımızı bilemiyoruz..

Bağlama, kısa bağlama, keman, zurna, kaval, kemençe , flüt mü onu çalan kim, çalan ‘a göre orkestra şefi nasıl ayar verecek onu göreceğiz..

Ben diyorum ki : Şu sazıma bir düzen ver, Fırat Başkanda Muradını alsın , Fırat Görgel başkan olarak orkestrayı iyi idare etmek zorunda.. bu sebeple çalgıları çalanların da usta olması gerekiyor..

Biz kendisini orkestra şefi olarak Fırat Görgel seçiyoruz, iyi yönetmesi gerekiyor ki çıkan müzik kulaklara hoş gelsin.. saz takımı da sağlam olmalı bunun için diyorum ki.. Şu sazıma bir düzen ver, Fırat Başkanda muradını alsın oy oy oy..

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Bekir Doğan Arşivi