Dönüm Noktası 6

Pazarcık

Elbistan

Ekinözü

Nurhak

Göksun

Çağlayancerit

Dulkadiroğlu

Kayıp edilen 8 ilçenin hesabını kim verecek ?

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi mi ?

Ömer Oruç Bilal Debgici mi ?

Tuba Köksal milletvekili adayı olarak gönderen mi ?

Mevlüt Kurt Aday yapanlar mı ?

Hayrettin Güngör mü ?

Suçlu ayağa kalk !...

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mutlaka bunu hesabını soracak !..

Türkoğlu İlçemiz : Osman Okumuş , Dulkadiroğlu Belediye Başkanı adayı olsa, Hem Dulkadiroğlu , hemde Türkoğlu yönetirdi. Seçim de böyle boş beleşten verilmezdi..

Pazarcık İlçemiz: 5 yıl önce İbrahim Yılmazcan Belediye başkanı adayı gösterilmesi ile başlayan düşüş , en zayıf halkanın belediye başkanı adayı gösterilmesi ile CHP hayırlı olsun diye 3 ay önceden yazdık..

Elbistan : Elbistan hakkı Şule Boynueğri idi.. Seçimi kazanacak aday Şule Boynueğri , aday değiştirilmesi geç kalınması ile sonuç buraya kadar gitti.. hiç değişmese Mehmet Gürbüz dursa durum çok daha farklı olurdu..

Ekinözü : Ekinözü ilçesinde seçimi tek bir aday kazana bilirdi.. Bünyamin Şakalar, Veteriner hekim , Ankara ya MHP Lideri Devlet Bahçeli yanına kadar gitti ama Ak Partili dediler..

Oysa 25 yıldır Ekinözü ilçesinde dokunmadığı bir aile bir kişi kalmamış , Seçim Ekinözü ilçesinde Bünyamin Şakalar ile kazanılır..

Nurhak: Kahramanmaraş Nurhak ilçesinde seçimi ilçe de oturan, her kesmi kucaklayan bir yerli aday ile kazanılır.. Üzeyir Kızılseki aday göstermezseniz kazanamazsınız.. Ak Parti oylarına yazık oldu..

Çağlayancerit: ilçesinde seçim Üzeyir Kızılseki ile kazanıla bilirdi.. İyi Partiye hediye edildi..

Nurhak da seçim almak çok uzak değildi .. ama Aday yanlıştı. İyi bir adayla Nurhak dokuna bilinse seçim kazanılırdı..

Göksun : Göksun adayı bugün yeniden Refah Partisi den aday olan Selim Cüce idi.. Ak Parti ve MHP defalarca gitti ama aday yapmadılar.. son çare oda yeniden Refahı seçti.. Göksun Belediye Başkanlığı hayırlı olsun..

Dulkadiroğlu ilçesi : Osman Okumuş, Ahmet Bülbül, Hanifi Toptaş ile girilse seçim kazanılırdı..

Halk her üç adaya da oy verirdi.. Necati Okay ısrarı , Ömer oruç Bilal Debgicinin kırmızı çizgisi seçimi karşıya verdi..

Kısaca ilçeleri sıraladım: Nerede kalmıştık?

Bugün yapılması gereken:

Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan , MHP İl Başkanı Vahit Demiröz, şunu yapmalı, Basın mensupları ile, Mahalle ve parti il ve ilçe yönetimleri ile biz nerede hata yaptık ? Diyerek çalışmalarını gözden geçirmesi gerekiyor..

Tabi bu sözüm tüm siyasi partilere ,herkes kendini bir hesaba çekmeli..

Ak Partinin ve MHP ‘nin Kahramanmaraş’ta bu kadar oy kaybetmesi ve belediyelerinde elinden gitmesinin sebebi yanlış aday ve yanlışın üzerine kırmızı çizgi ile gidilmesidir..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nasıl olsa bunların hesabını soracak ama gerçek sebebi sahadan dinleyerek bir rapor hazırlanması gerektiğine inanıyorum..

Kahramanmaraş 5 yılı gitti , önümüzde zor günler var , ama değişme ihtimalide var bakalım Nisan ayı hangi olaylara gebe göreceğiz..

Kurur , Kibir bir yana atıla bilecek mi ?

Engin dağları ben yarattım der gibi bize tepeden bakmaya devam edecekler mi ? Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tamamını görevden alarak yeni ilçe ve il teşkilatları ile yeni bir Türkiye vizyonu çizecek mi ? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz..

Sayın Cumhurbaşkanı Vekilleri , Partilileri dinleme yerine Anadolu Basın Dinlerse doğru adres gideceğine inanıyorum..

NOT . 1.2.3.4.5. nolu yazılarımız önce okursanız arşivden mesele daha iyi anlaşılır

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi