Bir Hikayem Var !

Hoş da oldu.. ilimizde görev yapan basın mensupları başkana istediği soruyu sordu, “en azından Bakanımız Vahit Kirişçi gibi :” Soru almıyorum” demedi..” hoş sohbet güzel bir toplantı oldu..

Seçim sürecinde verilen desteklere teşekkür etti.. Basın ile ola bildiğince sık bir araya geleceğini söyledi.. Basın ve Medya Buluşmasına devam edeceğini söyledi.

Eleştiriye açığım : Sosyal Medya yorumlarına da bakıyorum 60 yakın haklı yorumu gördüm ve gereğini 15 günden bu yana yaptım.. yapmaya devam edeceğim..!

Eleştiri yapacağız derken, hakaret etmeyen her türlü eleştiriye açığız..

Basın eleştirisine de açığım sonuna kadar okurum, gereğini de yaparım.

Biz bu şehri , öncelik halkımızı dinleyeceğiz, Sivil toplum kuruluşları, basın, olmak üzere herkesle uzlaşı iklimi içinde huzur içinde yönetmeye talip olduk.. diye sözlerine başladı..

Başkan Fırat Görgel , konuşmasını yaptı sorulara cevap verdi..

Sözün özü : “ Benim bir hikayem var, 17 yıldan beri direklere çıkıp bayrak astım, gençlik kolları, ilçe başkanlığı, il başkanlığı yaptım.. İyi bir mesleğim var, iyi avukat olduğumu söylerler, işim iyi çok şükür çalışıyorum, geriye dönüp baktığımda benim bir hikayem var ! Buraya havadan düşercesine gelmedim..”

İnce mesaj :” Sen kendine bak , ahkam keserek bir yere varılamaz , herkes kendine bakması gerekir”

Üniversite dönemi hariç : Kahramanmaraş’ta doğdum, Kahramanmaraş’ta okudum, Kahramanmaraş’ta yaşıyorum, babam, dedem, ecdadım, Kahramanmaraşlı ben bu şehrin çocuğuyum geri dönüp baktığımda bir hayat hikayem var! “

Fırat Görgel olarak: Bir hikayem var anlatacak çok sözüm var !

6 Şubat 2023 depremini Kahramanmaraş’ta yaşadım.. o günden bugüne kadar Ak Parti İl Başkanı , bugünden sonra ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel: çok konuya değindi.. satır aralarında ince mesaj verdi..

Seçim sürecinde 10’larca defa yazdığım yazıyı okumadığını anladım.. Çünkü havadan vaat savuran ilçe başkan adaylarına , “Hop durun bakalım büyükşehir sınırlarına giriyorsunuz diye yazmadınız !” dedi. Ama Oysa ben defalarca yazdım..

25 binlik, 5 binlik İmar planı Büyükşehir Belediyesinin işi, yeni yol, yeni bulvar , yeni yatırımlar , köprü , yol , tünel büyükşehir belediyesine ait olduğunu sürekli yazdım.. vatandaştan oy almak için hayal satıldığı bir seçim sürecini yaşadık..

Başkan Fırat Görgel: İlçe belediye başkanlarını makamlarında ziyaret edeceğim, hepsi ile burada Kahramanmaraş il genelinde birlikte çalışacağız, bugün ilçe belediye başkanları ile bir toplantım var , beraber yemek yiyeceğiz , Huzur ikliminde birlikte çalışacağız “ diyerek herkese elini uzattı..

Sözümün sonu : Fırat Görgel başkanın söylediği gibi, kavga değil, barış huzur içinde karşılıklı hakları koruyarak, 5 yıl Kahramanmaraş hizmet etme adına herkes üzerine düşeni yapması gerekiyor..

Basın olarak bizler, Sivil Toplum Kuruluşları, ilçe Belediye Başkanları, Mahalle Muhtarları Belediye Meclis üyeleri, Belediye Çalışanları, kısaca herkes üzerine düşeni yaparak hep birlikte Kahramanmaraş demeliyiz..

Huzur içinde birlikte 5 yıl yol yürümek zorundayız.. Depremin yaralarını ancak böyle sara biliriz..

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi