Bilende Konuşuyor! Bilmeyen de Konuşuyor!

Siyasi tartışma veya yatırım yapan iş insanı , toplumdaki kişiler üzerine bilende konuşuyor bilmeyen de konuşuyor..! gıybet diz boyu! Allah af etsin..

Vali , Belediye Başkanı , Milletvekili olanlar , az veya çok bu şehre bir şeyler yapmasını bilmiştir.. yapmıştır.. kimi az kimi çok.. ama yaptı..

Kimi çok yaptı , gücü nispetinde kimi az yaptı.. Neticede bir taşı var..!

Bugün belediye başkanı adayı olan kişilere bakıyorum: geçmişe bir teşekkürü çok görerek geçmişi kötüleyerek siyaset yapıyorlar..

Bir Büyükşehir Belediye Başkanı adayını dinliyorum: “ Kahramanmaraş bir şey yapılmadı , hiç bir hizmet yok, çalmışlar, çırpmışlar, soyguncular, bunlara oy vermek günahlarına ortak olmaktır..” diyor..

Ben çalınan bir şey görmedim: kim çaldı orasını bilemem ama hasbel kader belediye başkanı olunca 5 yıl sonra aynı iftiraya kendisinin maruz kalacağını bugünden hesaplayamadığını gördüm..

Sözleri aynen şöyle : “ Ben bu hırsızlara oy vererek onların günahına ortak olmamam , onun için aday oldum,! “

Çaldı ise , sende gördün ise , suç ortağısın, yok görmedin ise iftira ediyorsun ahrette bunun hesabını nasıl vereceksin ? Gördün belgen varsa Savcılık orada niye şikayet etmedin ?

Burada yeri gelmişken bir hakkı vermek istiyorum: Birileri en gel olmasa, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek , ilçesinde kentsel dönüşümü bitirmişti..

Rant var diyerek önüne set çekmeselerdi : 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş Onikişubat da depremde belki de bir kişi ölmezdi..

Hanefi Başkan Kentsel dönüşüm dedi.. birileri onun eserini yıkmak için çalıştı..

Hanefi Mahçiçek : Saat dikti, biri söktü, Kaldırımlara vatandaş otursun diye bank koydu , biri gece söktü, Hanefi Mahçiçek , kendi cebinden en kıymetli yerde kendi arsası üzerine cami, taziye evi yaptırdı, kin ve nefret o noktaya çıkmış , birileri bunun kabul edip belediye almadı..!

Bunun gibi yüzlerce örneği daha önce yazdım bugünde yaza bilirim ama yapanın hakkını da vermek gerekir..

Nisan 2024 Salı mı olur, Çarşamba mı olur, Makamını yeni belediye başkanına devir edecek olan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek : Bilgi kültür evlerini, yaptırdığı okulları, Bisiklet yolunu, EXPO alanı, Kilit Parke yolları, Köprüleri, Asfalt platini, Onikişubat Belediye Binasını daha yüzlerce eserini kucaklayıp evine götüreceğini sanan kişiler konuşuyor Allah ıslah etsin , ve bilende bilmeyen de konuşmaya devam ediyor..

Hanefi Mahçiçek Başkanımıza , Karasu getirmesinden dolayı, Devlet Planlamada iken Sanayi yatırımlarının önünü açması sebebi ile Kahramanmaraş yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum Allah razı olsun, biz ondan razıyız ancak biz ondan helallik diliyoruz, Hanefi başkanım bize hakkını helal edermisin ? ben istiyorum.. Başkanım teşekkürler bizde hakkın çok hakkını helal eder misin ?

İyi günler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi