Kahramanmaraş’ın Lezzet devi Mado, Mekke'de şube açtı!

Kahramanmaraş’ın Lezzet devi Mado, Mekke'de şube açtı!
Kahramanmaraş'ın dünyaca ünlü tatlı ve dondurma markası Mado, Suudi Arabistan'ın kutsal topraklarındaki yeni şubesi için açılış töreni düzenledi.

Mado'nun global ölçekte marka bilinirliğini artırma yolunda önemli bir adım olarak görülen bu etkinlik, hem yerel hem de uluslararası konukları bir araya getirdi.

Şirketin genişleyen uluslararası ağında stratejik bir konuma sahip olan Mekke şubesi, Türkiye'den gelen özel konuklarla resmi olarak hizmete açıldı.

Törene; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur ve diğer firma yetkilileri katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, törenin ardından duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Hisarcıklıoğlu, Mekke'deki açılışın Kahramanmaraş dondurmasını ve MADO'yu bir dünya markası yapma yolundaki ilerleyişin bir işareti olduğunu belirtti.

Ayrıca, Mehmet Sait Kanbur ve ekibini tebrik ederken, Türk şirketlerinin uluslararası başarılarından duyduğu gururu dile getirdi.

MADO'nun Mekke'de açtığı şube, markanın lezzetinin sınırları aştığını ve global anlamda büyümeye devam ettiğini kanıtlar nitelikte.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.