Yancar: “Sağlıkta İyi Yerdeyiz”

Yancar: “Sağlıkta İyi Yerdeyiz”
Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine 1 Ocak 2015 tarihi itibariyle atanan Yenişehir Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Semih Yancar ve ekibine Gazeteci Mehmet Taş, Mustafa Şirin ve Akın Ozan hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

KKHB Genel Sekreterliğine atanan Semih Yancar ve ekibi göreve başladı

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine 1 Ocak 2015 tarihi itibariyle atanan Yenişehir Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Semih Yancar ve ekibine Gazeteci Mehmet Taş, Mustafa Şirin ve Akın Ozan hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

İdari Hizmetler Daire başkanlığına atanan Uzm. Dr. Orhan Erol, daha önceki dönemde başarılı hizmetleriyle tanınan eski İdari Hizmetler Daire başkanı Mehmet Yılmaz, Mali Hizmetler Daire Başkanı Murat Bulut’unda hazır olduğu ziyarette, sağlık ile ilgili bilgiler veren yeni Genel Sekreter Semih Yancar; Kahramanmaraş olarak sağlık alanında iyi yerlerde olduklarını ifade ederek şunları söyledi.

“Kahramanmaraş sağlık alanında son yıllarda açtığı yeni hastaneler, yeni sağlık ekipmanları ve yönetici kadrosu ile Türkiye’de ilk sıralarda yer almaktadır. Bizlere düşen görev, Kahramanmaraşlılara en iyi ve kaliteli sağlık hizmetinin verilmesi için çaba harcamaktır. İl genelinde genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Arkadaşlarımız hastalarımızı sağlıklarına kavuşturmak için canla başla çalışıyor. İnşallah farkımızı gelecek yıllarda da aynı devam ettireceğiz. Bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Gazetecilerin ziyaretine daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil, 112 Şube Müdürü Dr.İsmail Kahraman, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sadi Ulun’da hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

img_0008.jpgimg_0011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.