Vira Bismillah, Meral Akşener

Vira Bismillah, Meral Akşener
Gazetecilik hayatıma 1989 yılında Cuma Dergisi'nde başladım. Aynı zamanda 1993 yılına kadar Milli Gazete'de yazdım.

1993 yılında Mustafa Karahasanoğlu ağabeyin çıkarmış olduğu Beklenen Vakit yayın hayatına başlayınca, orada yazmaya başladım.

Vakit ve şimdilerde ismi Akit olan gazete ile uzun bir maratonumuz oldu. Akit benim asıl evim ve ömrüm olduğu müddetçe de yazmaya devam edeceğim ulusal bir gazete. TRT Haber'in muhabirliğini yapmaktan da gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

Yayınlanmış 3 eserim var. Zaman zaman AK Parti'yi eleştirsem de, hep daha iyi olması için yazmışımdır. Bugün de destek vermekle birlikte yanlışlarını ve yol kazalarını söylemekten çekinmem. Allah'tan başkasına veremeyeceğim hesabım yoktur.

Ben AK Parti'den önce de kalem ırgatıydım, şimdi de kalem işçisiyim. Benim için hakikatın tek adresi vardır,  o da Allah'ın kelamı Kur'an ve sahih sünnetlerdir. Onun dışındaki her şeyi tartışabilir ve eleştirebiliriz. Erdoğan da bir fanidir ve zaman zaman yanlış yapabilir. Bize düşen onu pohpohlamak ve alkışlamak değil, yaptığı hataları eleştirerek yardımcı olmaktır. Dost acı Ama gerçekleri söyler.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum