Z. Abidin KIYMAZ

Z. Abidin KIYMAZ

Otobüsün Camı Ve Pkk

PKK Terör örgütünün son saldırılarıyla vatandaşlarımız büyük öfke içerisine düştü. Ülke genelinde büyük hüzün ve geleceğimizle ilgili endişe içerisindeyiz.

Bazı şehirlerimize son bir ay içerisinde 3-5 şehit gitti. Onların aileleriyle beraber hemşerileri de öfke içerisindeler; devlet, devlet olmanın gereğini yapamadığı için vatandaşlarında sabrı taşıyor, Terörü ülkemizin başına bela eden lojistik destekle himaye eden güçlerde ülkemizin son yıllarda kat ettiği ekonomik siyasi büyümeyi durdurmak ve BOP kapsamında Türkiye’yi parçalamak için teröre büyük katkı sağlıyorlar.

 Bu ortamda PKK özellikle Bingöl-Elazığ karayolu Elazığ Karakoçan Erzurum karayolunda onlarca şehirlerarası otobüs, yük taşıyan tırlar yol kesen PKK’lılar tarafından durdurulup yakılarak kül edildiler. Yakın zamanda da yollara önceden döşenen mayınlar la asker ve polislerimiz kahpe pusularda şehit verildi.

Bu güne kadar on binlerce can, trilyon dolarca mala sebebiyet veren PKK terörünün vatandaşta yarattığı öfke iç Anadolu da bazı yerleşim birimlerinde protesto yapan vatandaşlarımız bu öfkeyle Doğu-Güneydoğu firmalarına taş atarak öfkelerini kusmaya çalıştılar. Bu öfkenin böyle eyleme dönüşmesi tasvip edilecek hoş görülecek bir davranış değil. Doğruda değil; ama o ilçede 3-5 şehit kaldırılmış 20 yaşlarında ana kuzuları hiç yoluna katledilmiş o ilçe halkının da öfkesini anlamaya çalışmak lazım. Memleket yangın yerine dönmüş, 50 güvenlik görevlisi kahpe pusularda hayatını kaybetmiş, Adıyaman, Bingöl başta olmak üzere bölgemizdeki baraj yol yapımı çalışması yapan iş makinaları yakılarak bölgenin anası bellendi, turizm, ticaret bitti. Bütün bunlara sebebiyet veren PKK terörü lanetlenip yuhalanacağına otobüsün camına taş atan öfkeli vatandaşın Faşist ırkçı ilan edilip dikkatleri PKK’dan kaçıranlara ne demeli?

Millet bunların hepsini görüyor ve bir yere not ediyor. Vakti geldiğinde hakikat yüzlerine tokat gibi inecektir.

Bu ülke için şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yüce milletimize baş sağlığı diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Z. Abidin KIYMAZ Arşivi