Kahvaltı Haberleri…

Kahvaltı Haberleri…
Her gün sabahın ilk ışıklarıyla uyanıyorum.

Kahvaltı masasında beni bekleyen gazetemin sayfasını henüz çevirmeden ağzıma bir kaşık bal alıyorum. Önce gözlerimi kapatıyor, sonra balın lezzetini dilim, damağım ve bütün vücudumla hissederek, gazete okumaya hazır hale geliyorum.

Sonra en sevdiğim gazeteyi alarak, ilk sayfadan son sayfaya kadar bütün haberleri ve bütün makaleleri, bütün fıkraları bütün tefrikaları okuyarak güne zinde başlıyorum. Bana bir moral veriyor, bir moral ki, anlatamam.

Bakın, manşet haber inanılmaz şekilde beni motive etti bile. Ya o sürmanşet ya o manşet altı ya o sağa sola serpiştirilmiş spot haberler ahhhhminel haber ahhhh!

En sevdiğim köşe yazarı yine beni benden etti. Adeta düşündüklerimin hepsini satırlara serpiştirmiş. Yüreğimden alıp, gazete sayfasına nakış nakış işlemiş gibi. Bazen diyorum, acaba o yazar, bu yazar mı?

Bugün orta sayfaya bir de şiir koymuşlar. Çok severim şiiri ama illa da bu şairden şiiri…

İkinci sayfada sağlık haberleri vardı. İnsanın hasta olası gelen haberler hem de. Çünkü bir dert varsa ona bir de çare var demektir ve o ikinci sayfada bütün dertlere çare olan haberlere yer verilmiş, ne güzel. Oku oku bitmiyor, ilaç gibi tüm vücuduma zerk ediliyor.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.