Güle Güle 23!

Güle Güle 23!
Köprünün altından sular akmaya devam ediyor, 2023 yılı özellikle, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Osmaniye zor geçen bir yıl oldu.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerle 11 ilimizde doğrudan etkilendiği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bütçesinden ciddi kaynaklar aktarılarak deprem bölgesi yeniden ayağa kaldırılmaya çalışıldı..

Herkes gibi depremden bizde büyük zarar gördük: Kahramanmaraş Gazetesi, www.kahramanmarasgazetesi.com.tr haber merkezi ilk 8 saniye içinde yerle bir olduğu gibi 44 yıllık gazetecilik birikimimiz yok oldu gitti..

Erzurum, Elazığ , Şanlıurfa , Bursa, Kocaeli de ki gazeteci dostların desteklerini unutmam mümkün değil.

İhlas Vakıf Deprem bölgesini unutmadı, emeği geçen vakıf yöneticisi ağabeylere teşekkürü bir borç biliyorum..

Deprem olduğu andan başlayarak KGK ailesi, 81 ildeki gazeteci dostlarımız, telefon açarak bizleri illerine davet ettiler, boş evlerinin olduğunu gelip burada kalın dedikleri halen kulaklarımda çınlıyor..

6 Şubat'tan bugüne kadar bir mücadele ile günlerimiz geçti, 2023 yılı acısı tatlısı ile bugün kapanıyor 2024 yılı inşallah çok daha güzel olacak güzel günler bizi beklediğine inanıyorum.. Yeni Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl genel meclis üyeleri, mahalle muhtarlarını seçeceğiz, önümüzde mahalli seçim var.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.