Gazze, Doğu Türkistan, Çeçenistan denklemi!

Gazze, Doğu Türkistan, Çeçenistan denklemi!
Küresel güçler, insanlık düşmanlığını sürdürmeye devam etmektedir. Sözde çevre iklim tesisi gibi söylemler  insanlığa komik gelmektedir.

Tıpkı Pandemi oyunları gibi.. Küresel adalet, insanlık sınıfta kalmıştır. Kim güçlüyse onun adaleti vardır. Gazze gerçeği bütün açıklığıyla ülkelerin sicilini ortaya dökmüştür.

Orantısız bir güçle İsrail’in katliamına zemin hazırlayan esas suçlu Amerika’nın da sicili bozuktur. Belki Amerika halkı kendi yönetimlerini sorgularlar. Amerika’nın bir çok şehrinde İsrail lanetlenmekte ve protesto edilmektedir.

Bizler biliyoruz ki Amerika yönetiminde siyonistler etkili olmuşlar. Bilindiği üzere siyonist bankerler Amerika’nın başkanlarına suikast düzenlemişler ve istedikleri Merkez Bankası yönetimini ve imkanlarını sağlamışlardır. Amerika’yı kuran İngilizler, zaten Filistin’i Yahudilere peşkeş çeken bir millettir. Amerika tarihi insanlık açısından kara bir geçmişe sahiptir. Tıpkı Yahudilere kucak açan Filistinliler gibi, kendilerine kucak açan Kızılderilileri katlettikleri gibi soykırımcı geçmişleri vardır.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.