Demokratik ılımlı İslâm projesi

Demokratik ılımlı İslâm projesi
Osmanlı İmparatorluğunu yıkılması, Halifeliğin kaldırılması...

Halifeliğine sona ermesi ile Zengin Petrol Yataklarını ve Madenlerini sömürmek isteyen batı ki İngiltere ve Amerika , o günden sonra ünlü olmak isteyen dini imanı zayıf olan hoca kılıklılara para vererek uydurma kitaplar yazdırdılar, Ramazan ayında oruç, sünnet, farz tartışmaya açtılar, Türkiye de ve İslam Coğrafyasında Demokratik Ilımlı İslam Projesini bir bir hayata geçirdi.. 103 yıl sonra başarılı olduklarını görüyorum..

ABD hazırladığı 88 sayfalık rapor, 250 sayfalık kitaptan bir özet çıkardım: Üniversitelerinde : İslam alimlerinin yazdığı kitapları kaynak ders kitabı olarak 2023 yılında dahi okutan ABD ve AB haçlıları , hep İslam dini sebebi ile Müslümanların geri kaldığını ifade ederek , genç kuşağı dinden uzaklaştırmıştır.. Bu bir proje ile 103 yılda oldu..

Hatırlayın : Dinler Arası Diyalog diyenleri , Sünneti yok sayanları, Mezhep ki, 4 hak mezhep vardır.. Hanifi , Şafi, Maliki , Hambeli mezhepleri bunun üzerine yüzlerce daha mezhep ekleme yaparak İslam dini kökten hal ettiler..

Demokratik ılımlı İslam Projesi : içi boş bir İslam , Sünnet olmayan bir İslam , Sünnet, Vacip, farz olmayan bir İslam , İnsan-ı Kâmil potansiyelini baskılamak için düzenlenmiş bir projedir. Böylelikle “satın alınamayacak mümin” insanın/insanların potansiyelini kırmak istiyorlar. Çünkü bu tarz müminler, Dünya'yı İslâm lehine değiştirme isteği ve potansiyeli taşıyan müminlerdir. Balık kurban eden, horoz kurban kesen hocaları da görmüştük..

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.