Başkanın aldığı mesaj

Ey CHP  adını millet koyarak çoğunluğu elde edeceğin zannı ile kurduğun ittifak bile seni kurtaramadı  . Ne yapsanız  ne etseniz bu millet size güvenmiyor ve  devletimizi size emanet etmiyor. Seçim öncesi yazdığım makalelerde sebebini uzun uzun bahsetmiş ve bu kafa değişmediği sürece de hayalden öte bir mahsul alamayacağınızı tüm açıklıkla ve samimiyetimle aktarmıştım.

Daha önceleri okurlarımla  paylaştığım gerçekliklerde de   ifade ettiğim gibi, bu millet   bir çok  meselede ben ne yapacağımı bilirim bilinci ile hareket ederek  bu seçimde de  yine son sözü söyledi.

 Kem gözlere şiş oldu ve kör eyledi. Dillerini   lal eyledi. Akletmeyenlerin de aklını başına getirdi.

Şimdi düşünme ve  nerede yanlış yapıyoruz deme zamanı  Ama kime ?

Seçim öncesi iç işleri bakanımızla  kahvaltılı bir programım  olmuş ve  okurlarımla  bu buluşma ile ilgili düşüncelerimi  geçen hafta paylaşmıştım. Sayın bakanımız  Soylunun soyadına uygun bir duruşu var.  Devlete ve  konusuna  hakim ve ne yapacağını da çok iyi biliyor. Cesareti de onu bu noktada güçlü kılıyor demiştim.

Çok şükür kazasız belasız seçimleri atlattık. Kötü niyet okuyucuların etrafa yaydıkları yaygaralarını   kursaklarında bırakarak bir haftayı da devirdik.

İçinde bulunduğumuz hafta  Soylu kardeşim,   şehit cenazelerine timsah göz yaşcıların  katılmamaları   hususunda bir karar alarak gerginlik ve huzursuzluk oluşumuna müsaade edemem dedi ve  etmedi.

Meclise ittifak dışı , gizli ittifakla sokulan terör  sevici  milletvekillerine de  haddinizi bilin yoksa ile başlayan bir ihtar ile  de yeter artık söz milletin ortak kabulünü hatırlattı .

Bundan sonra hiçbir şey   eskisi gibi olmayacak dostalar. Bu cümleyi  bir yere yazın ve kulaklara da küpe edin lütfen.

Nedeni çok açık. Ülkemiz yıllardır malum sistemi ile ha bire patinaj yaparak var olan enerjisini  boş yere heba etti. Mehteran bölüğü gibi iki ileri bir geri hamle ile bu günlere kadar ancak bu kadar gelişmişlikle  geldi.

Yeni Türkiye bu günden sonra   başka  bir çıkmaza girip kayaya toslamayacak inşallah.

Yok koalisyon ortakları ,yok bürokratik oligartların ipe un sermeleri ,ya da ordumuzun genç subaylarının huzursuzluğu vs gibi üfürükten hiçbir gerekçe  artık  bu sistemi kilitleyemeyecek. Ülke hayrına hiçbir gelişmeye de takoz olamayacaktır.

Üst üste yaptığımız seçimlerle sistemin önündeki engelleri bir bir kaldırdık. Sistem tıkır tıkır işlemeye müsait hale geldi. Taşları bağlayarak köpekleri serbest bırakma devirleri tarihin tozlu raflarına kaldırıldı.

Bu aziz millet  ,piyasaya sürülen binlerce olumsuz algıya rağmen öyle yerinde ve zamanında  doğru bir karar verdi ki, tüm dünya şaşkın.

Avrupa Amerika ve onun yardakçıları neden şaşkın?  Yaptıkları ince mi ince hesaplar bu milletin karşı ince hesabı ile alt üst oldu.

Cahil ve cühela görülen milletin ince hesaplarından elbette seçtiğimiz  başkan da dersini alacak. Zaten ilk gece  mesajınızı aldım diyerek  bu durumu  kabul etti.

Yılların  kurt politikacısı başkanımız halkımıza  mesajınızı aldım dedi ise gereğini de yapacaktır. Yapacağı çok şey var elbette.  Nereden başlar bilemem ama başladığında hep beraber göreceğiz .

REİS NEDEN HEP KAZANDI DERSİNİZ?       

Gerçekleri görüp yaptığı hamlelerle bu milletin kalbindeki yerini koruması nedeni ile hep kazandı ve ömrü olduğu sürece de hep kazanacak. Bu böyle biline.

 BİRAZDA SAĞLIK

Kaybedildiğinde değeri  daha iyi  anlaşılan sağlıklı olma hali bir çok insanın farkında bile olmadığı bir durum. Bize verilen sağlık nimetinin kıymetini bilebilsek birçok hastalıktan korunmamız mümkün olur.

Günümüz tıbbı insanımızı hasta olduktan sonra ele alıp tedavi etmeye yönelik. Halbuki koruyucu hekimlik olarak bilinen ve hastalıklar gelmeden tedbir almaya yönelik  bir tıbbımız daha var.

Yürümek hareketli olmak olumlu düşünceler üreterek ruh ve beden sağlığımızı koruyabilmek veya   tuzu azaltarak  kalp ve böbrek sağlığımıza faydalı olabileceğimiz gibi..

Örnekleri çoğaltmak mümkün.

Aynı şekilde GDO lu buğdaydan imal edilen ekmek ve buğday ürünlerini boykot ederek siyez ve karabuğday tercihini günlük rutinimize alabilirsek de hem glüten hem de GDO ürünü zararlılardan korunmuş oluruz .

Alerjik hastalıklardan ,kolesterol yüksekliğine; obeziteden kronik yorgunluk halsizlik ve romatizmal hastalıklara ,insülin direnci, metabolik sendrom  , şeker  ve depresyona  kadar bir çok marazdan kendimizi korumamız mümkün olur.

Dikkat eksikliği unutkanlık uyku düzensizliği gibi bir çok insanın kaderi olan şikayetlerden de bu basit ve uygulanması kolay tedbir sayesinde kurtulmak mümkün . Denemeye değer bulduğum bu birkaç  tavsiyeyi  bugün uygulamaya başlayalım . Ne dersiniz ? Bu günlük de bu kadar. Kalın sağlıcakla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi