"Beni Uyuşturucuya Alıştırıp Hırsız Yaptılar"

Beni Uyuşturucuya Alıştırıp Hırsız Yaptılar
Adana’da kuaförün cep telefonunu çaldıktan sonra yakalanan hırsız,

Adana’da kuaförün cep telefonunu çaldıktan sonra yakalanan hırsız, "Mecbur kaldığımdan telefonu çaldım, Pişmanım, beni uyuşturucuya alıştırıp hırsız yaptılar" dedi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; bayan kuaförüne iş başvurusu için gelen bir kişi, uzun süre sohbet ettikten sonra müşteri gelmesinin ardından sohbet ettiği kadını beklemeye başladı. Bir süre oturan zanlı, daha sonra gazete okuma bahanesiyle masanın üzerindeki telefonu almak istedi, ancak alamadı. Heyecanlanan hırsız daha sonra ayağa kalkıp biraz dolaştıktan sonra tekrar telefonun bulunduğu masanın yanındaki koltuğa oturarak, eline aldığı telefonla konuşuyormuş gibi yaparak kuaförden uzaklaştı. Zanlı, tam 27 dakikalık bir çabanın ardından telefonu çalarak kayıplara karıştı.

Bu anlar saniye saniye kuaförün güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Zanlı gittikten bir süre sonra ise kuaför telefonunun çalındığını fark ederek polisi aradı. Kamerayı inceleyen polis, zanlının daha öncede hırsızlıktan kaydı bulunan Mehmet G. (25) olduğunu belirledi. Polis failin belirlenmesinin ardından şahsı evine gözaltına aldı.

TEHDİT ETTİ

Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlı kendisini ihbar eden şahsı tehdit ederek, "Erdem S. seni oğlan kralı yapacağım. Bekle sen beni. Beni o ihbar etti" dedi. Zanlı basın mensuplarının "neden hırsızlık yaptın" sorusuna ise, "Mecbur kaldım, ben madde bağımlısıyım bu nedenle hırsızlık yaptım. Beni bu şahıs maddeye alıştırdı, o yüzden hırsızlık yapıyorum, pişmanım" diye yanıt verdi.

Zanlı daha sonra adliyeye götürüldü. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından ise tutuklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.