Timsah, Uludağ Forması İle Sahada
Yayınlanma:
Spor Toto Süper Lig’in 16. Haftası’nda oynanacak Eskişehirspor ile Bursaspor arasında yapılacak karşılaşmasının eşgüdüm toplantısı yapıldı. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmaya Uludağ forması ile çıkacak.
- Spor Toto Süper Lig’in 16. Haftası’nda oynanacak Eskişehirspor ile Bursaspor arasında yapılacak karşılaşmasının eşgüdüm toplantısı yapıldı. Yeşil -beyazlı ekip karşılaşmaya Uludağ forması ile çıkacak.
Eskişehirspor ile Bursaspor bugün saat 20.00’da Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bugün yapılan eşgüdüm toplantısında iki takımında sahada yer alacağı formalar açıklandı. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmaya Uludağ forması ile çıkarken, Eskişehirspor ise klasik kırmızı-siyah forması ile mücadele edecek.
Karşılaşmada 680 resmi ve 385 özel olmak üzere bin 65 güvenlik görev yapacak. Stadyum kapıları ise saat 18.00'da açılacak.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.