Orduzu Pınarbaşı Spor Tesisleri Bitme Aşamasında

Orduzu Pınarbaşı Spor Tesisleri Bitme Aşamasında
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü’nde basın sözcüsü Şahin Özer, Orduzu Pınarbaşı Spor Tesisi’nin tamamlanacağını söyledi.

- Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü’nde basın sözcüsü Şahin Özer, Orduzu Pınarbaşı Spor Tesisi’nin tamamlanacağını söyledi.

Özer, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nin gerek Malatyaspor Futbol Kulübü gerekse de Malatya adına büyük bir kazanç olacağını kaydederek, tesisin bitirilmesi noktasında gerekli görüşmelerin yapıldığını ve kısa sürede çalışmalara başlanmasını beklediklerini dile getirdi.

Tesisin büyük oranda yapıldığına dikkat çeken Özer, şunları aktardı:

“Kulüp Başkanımız Ertan Mumcu, Orduzu Pınarbaşı Spor Tesisleri’nin bitirilmesine ilişkin İl Özel İdaresi ile bir görüşme yaptı. Tesisin tamamlanması için gerekli işlemler başlatıldı. En büyük amacımız tesisin bir an önce bitilmesi. Çünkü tesis sadece takımımız için değil, Malatya’mız için bir kazanç olacak. Büyük oranda tamamlandı. Çok az bir ince işi var. İnşallah çalışmalar kısa bir sürede başlar ve tesis Malatyamız'a kazandırılır.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.