Gençlerbirliği, Orduspor Maçı Hazırlıklarına Moralli Başladı
Yayınlanma:
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına Trabzonspor karşısında son dakikada alınan 1 puan nedeniyle moralli başladı.
- Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına Trabzonspor karşısında son dakikada alınan 1 puan nedeniyle moralli başladı.
Gençlerbirliği'nde, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde deplasmanda oynayacağı Orduspor maçı hazırlıkları başladı. Antrenmanda, ısınma koşusunun ardından ağırlıklı olarak pas kontrol çalışması yapılırken, Kaptan Cem düz koşu ile antrenmanı tamamladı. Tum, Ergün ve Mehmet Akgün ise tedavi sürüyor.
Gençlerbirliği, hazırlıklarına yarın 15.00'da yapacağı çalışmayla devam edecek.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.