Galatasaray, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenman ile sürdürdü.

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenman ile sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetimindeki günün ilk antrenmanında salonda fiziksel çalışma yapıldı. Sarı-kırmızılı futbolcular günün ikinci antrenmanında ise sahada çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, taktik çalışma ile tamamlandı.

GALATASARAY, AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.