Ünal, Andırın'ı Ziyaret Etti

Ünal, Andırını Ziyaret Etti
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Andırın ilçesini ziyaret etti.

      AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Andırın ilçesini ziyaret etti.

      Ünal, ziyareti kapsamında ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

     Andırın, Nurhak, Ekinözü ve Afşin ilçeleriyle özel olarak ilgilendiğini dile getiren Ünal, her milletvekilinin aynı zamanda Türkiye'nin milletvekili olduğunu unutmadıklarını söyledi.

      Geçmişteki bazı alışkanlıklardan kurtulmak ve ''şu ilçe milletvekili, bu ilçe milletvekili'' anlayışından vazgeçmek gerektiğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

      ''Her birimiz Kahramanmaraş milletvekiliyiz ama Kahramanmaraş'ta sadece merkezden ibaret değil. Kahramanmaraş aynı zamanda Andırın demek, Pazarcık, Türkoğlu, Çağlayancerit, Afşin, Elbistan, Nurhak, Ekinözü demek. Bu anlayışı bizim iyice yerleştirmemiz gerekiyor. Dolayısıyla Andırın'da bir sorun, sıkıntı varsa bu sorun ve sıkıntı bizim sorunumuzdur. Bizim derdimizdir. Sonuna kadar takip ederiz. Konuşup unutmayız. İnşallah tekrar geldiğimizde de bu gün konuştuğumuz sorunların çözümünü konuşuruz. Ondan sonra geldiğimizde de yeni, yapılması gereken sorunları ve sıkıntıları konuşuruz.''

      AK Parti Andırın İlçe Başkanı Şaban Avcı da Kadirli-Andırın-Göksun karayolunun bir an önce hizmete girmesi konusunda talepte bulundu, ilçede öğrenci yurduna ihtiyaç olduğunu kaydetti.

AA

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.