Taraftarın İstediği Oldu; Güngören - K.Maraşspor Lig Tv'de

Taraftarın İstediği Oldu; Güngören - K.Maraşspor Lig Tvde
Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un Güngörenspor ile yapacağı deplasmandaki maçını LİG TV canlı yayınlayacak.

 

14 Ekim Pazar günü Oynanacak olan İstanbul Güngörenspor – Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor karşılaşmasını taraftarlar Lig TV’den canlı izlemek için Lig TV’nin internet adresini E-Posta yağmuruna tutmuşlardı.

Bu doğrultuda TFF 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un zorlu Güngören Belediyespor maçını Dijitürk Lig TV naklen yayınlayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup’ta İstanbul Deplasmanında oynanacak olan İstanbul Güngörenspor – Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor mücadelesini izlemek isteyen taraftarlar toplu karar alarak biz deplasmana maddi imkanlardan dolayı gidemiyoruz. Maddi imkanların kısıtlı olduğu bu dönemde Türk futbolunun en büyük destekçisi olan Lig TV de Kahramanmaraşspor Taraftarı olarak bu önemli karşılaşmayı yayınlamanızı rica ediyoruz diyen taraftarlar E-Posta Mesajlarında “Saygı Değer Lig TV Yöneticileri sizlerden Kahramanmaraşspor Taraftarları olarak bir ricamız var. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde Lider olarak başarı gösteren Kahramanmaraşspor’umuzun yani grup   Liderinin deplasman maçını izlemek istiyoruz. Güngören-Kahramanmaraşspor maçını canlı canlı yayınlarsanız bizi mutlu edersiniz. Türk futbolunun en büyük destekçisi olan Lig TV de izleme keyfini yaşatmanızı bekliyor, şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kahramanmaraşspor Taraftarları” yazarak Lig TV’ye mesaj atıyorlar. Diğer Taraftan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Kulüp Yönetimi daha önceki Basın Toplantılarında Belirttikleri gibi Türk futbolunun en büyük destekçisi olan Lig TV’nin sponsorluğunda Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un en az 7 karşılaşmasını canlı yayınlayacağı bilgisini vermişti. Kahramanmaraşspor Taraftarları da buna istinaden Kırmızı- Beyazlı ekibin deplasmanda oynayacağı karşılaşmasını izlemek için Lig TV’ye E-Posta atma girişiminde bulundular.

Bu mesajları dikkate alan Diji Türk Yetkilileri Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un Güngörenspor ile yapacağı deplasmandaki maçını canlı yayınlama kararı aldı. Pazar günü saat 15:00’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Trabzon Bölgesinden Ali Şükrü Beldüz yönetecek. (KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.