SP İl Başkanı Tüten Gündemi Değerlendirdi!..

SP İl Başkanı Tüten Gündemi Değerlendirdi!..
Tüten, yaptığı yazılı basın açıklamasında; ülke ve dünya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynandığını iddia etti….

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, yaptığı yazılı basın açıklamasında; ülke ve dünya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynandığını iddia etti….

DEVLETLERİN KUKLA YÖNETİCİLERİ DEMOKRASİ SEVDASINA KURBAN EDİLİYOR!..

Muhterem arkadaşlarım sizlerde bilirsiniz ki dünyanın gündemi çok karışık, her gün kan akıyor her gün mazlumlar feryat ediyor, zalimler zulmünü artırıyor. Küresel güçler ise daima menfaatini düşünüyor, mazlumların kanı ve canı üzerine saltanatlarını sağlamlaştırıyorlar. Öte yandan adı konmamış gizli ve aşikar bir haçlı savaşı yaşıyor, dünyamız. Ortadoğu denilen coğrafyada halkı Müslüman olan idarecileri ise kukla olan devletlerin kukla yöneticileri yaldızlı sözlerden ibaret olan demokrasi sevdasına kurban ediliyor. Yani Osmanlı cihan Devleti’ni yıkarken taşeron elemanlarını değiştirerek sonuca varmak istiyor Siyonist güç. Sonuçta ise büyük İsrail devletinin kurulması amaçlanıyor. Anlaşılıyor ki bu günlerde dünyanın üzerinde işlenen zalimce oyunun arka planında Nil ile Fırat arasında kurulacak devletin temelleri atılıyor. Bütün bu olaylardan anlaşılıyor ki oyun Türkiye’mizin üzerine oynanıyor.”

İKTİDAR VE MUHALEFET GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPAMIYOR!..

Devletimizin iktidarı ve muhalefeti ise kısır bir döngü içerisinde birbirleriyle laf kavgası yaptıklarını ve bunun da İktidar ve Muhalefetin görevlerini layıkıyla yerine getiremediklerinin apaçık işareti olduğunu belirten SP İl Başkanı Tüten sözlerinin devamında: “NATO denilen ve BM namıyla söylenen İsrail çete devletinin emrinde ve ABD kisvesinde Siyonizm’in amaçları bire bir gerçekleşiyor. Şöyle ki 22 ülkenin sınırı değişecek denildi, arkasından ‘’BOP’’ olan İslam topraklarını işgal projesi uygulanmaya kondu. İşte bunun belirtisi olarak Müslüman Ülkelerdeki karışıklığın özeti budur. Öte yandan Malatya’nın işgali, İskenderun Limanı’nın elden çıkışı, Güney Kıbrıs’a üs kurulması, Kuzey Irak’ta hava limanların inşa edilmesi, Azerbaycan’a üs kurması gösteriyor ki İsrail çete devletinin amacına ulaşmak için sessiz sedasız çalışıyor.” dedi.

VATAN, MİLLET, DİN BÜTÜNLÜĞÜ YARA ALDI!..

“Bu gün dünyanın gündemini Suriye ve İran meselesi işgal ediyor. Aynı zamanda Türkiye’yi basamak olarak kullanmak istiyorlar.” Diyen SP K.Maraş İl Başkanı Mustafa Tüten: “Ülkemizi iç meselelerle uğraştırarak, oyalıyarak amaçlarına ulaşmak istiyorlar. Çünkü ülkemiz batı menfaatına uygun Siyonist’lerle desteklenen iktidarlarla yıllardan beri ekonomisi kendisine yetmeyen tarihini ve milletini tanımayan bir nesil ile, birlik ve beraberliğini bozarak bölünmenin eşiğine getirilmiştir. Bu batı medeniyetine hayran olan iktidarlar milletimizin olmazsa olmaz 3 özelliğini koruyamamışlardır. Bu 3 özellik ise Vatan’ın bütünlüğü, Milletimizin bütünlüğü ve İslam dininin bütünlüğüdür. Bu 3 özellik ise bugün yara almış durumdadır.

Onun için diyoruz ki Ey Aziz Milletimiz!... Bir asra yakın batı hayranı olan iktidarlardan size fayda gelmez. Milli Görüş bu milletin özüdür, sözüdür, manevi gücüdür. Çünkü bu güç bütün olumsuzluklara rağmen Çanakkale Geçilmez dedirtmiş, Akif’e İstiklal Marşı’nı yazdırmış, Kahramanmaraş’ta bir kıvılcım olmuş emperyalizmin bütün oyunlarını altüst etmiş, Kıbrıs’ta akan kanı durdurmuş, Çekiç Güç denilen belayı ülkemden kovmuş, ekonomiyi 11 ay içinde denk bütçe yaparak Kemal Derviş’i şaşırtmış, milletinin bütün dertlerine çare olmak için çareyi gösteren bir güçtür. Bu nedenle aziz milletimize saygılar sunuyoruz. Milli Görüş’ü dünya gündeminde yeniden söz sahibi yapmak için herkesi bu çalışmalarda katkıda bulunmaları için davet ediyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.