Seydihan Bozdoğan Yeniden Başkan

Seydihan Bozdoğan Yeniden Başkan
AK Parti Türkoğlu İlçe kongresinde ilçe başkanlığına yeniden Seydihan Bozdoğan seçildi.

     AK Parti Türkoğlu İlçe kongresinde ilçe başkanlığına yeniden Seydihan Bozdoğan seçildi.

     AK Parti Türkoğlu İlçe kongresi partililerin yoğun katılımı ile Türkoğlu 23 Nisan Parkı Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

     Partinin 4. olağan kongresine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Sağlam, Mahir Ünal, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar, Sıtkı Güvenç, İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy ile üyeler çevre ve beldelerin başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

1.20120109201610.jpg

     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan, AK Parti'nin hizmetleri sayesinde Türkoğlu'nda'da birçok sorunun çözüldüğünü vurgulayarak şunları kaydetti:

     ''10 yıl öncesine kadar hayal denilen birçok yatırımı hükümetimizin istikrarlı duruşu sayesinde gerçekleştirdik, AK Parti'nin farkı insana ve insanlığa yapılan hizmetlerle ortaya çıktı. Çalışma arkadaşlarıma ve hizmete katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.''

     Belediye Başkanı Mustafa Taşhan ise belediyeyi devraldıktan sonra yaptıkları hizmetleri anlatarak partililere ve özellikle Ankara'da kendilerine her türlü yardımı yapan milletvekillerine teşekkür etti.

     Daha sonra TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam ile Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar, Sıtkı Güvenç, İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç'ta birer konuşma yaptı.

     Konuşmaların ardından yapılan seçimde İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan, 430 delegeden kullanılan 216 oyun tamamını alarak tekrar seçildi.

     Seçimlerden sonra çeşitli siyasi partilerden Ak Parti'ye geçenlere İlçe Başkanı Bozdoğan tarafından rozetleri takıldı.

AA

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.