Şengül: " Yerel basının önemini biliyoruz"

Şengül:  Yerel basının önemini biliyoruz
CHP İl Başkanı Esat Şengül yerel gazete ve çalışanlarını ziyaret ederek, onların görüş ve önerilerini alıyor.

 

Bir süre önce CHP İl Başkanlığına seçilen Esat Şengül ilçe teşekkür gezilerinin tamamlamasının ardından yerel gazeteleri ve gazetecileri işyerlerinde ziyaret ederek, gazetecilerin öneri ve görüşlerini alıyor.

Gazeteci Mehmet Taş ile bir araya gelen Şengül, CHP olarak yerel basının ve basın emekçilerinin önemini biliyoruz. Kurtuluş savaşımızda yerel basının ortaya koyduğu mücadele ve dayanışma her zaman bize rehber olmuştur. Geçmişte Kahramanmaraş teşkilatı ile sizler arasında ufak tefek görüş ayrılıkları oldu. Ben ve yönetimim yerel basın ile iç içe bir çalışma yapmayı hedefledik. Bu amaç için de öncelikle yalnız olarak sizleri ziyaret etmek, neler yapabileceğimiz konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmayı amaçladım. Ön yargılardan uzak, Ülkemize ve Kahramanmaraşımıza, insanlarımıza siyasi anlamda nasıl katkı yapabiliriz, yerelde iktidarı ve belediyeleri nasıl çalıştırabiliriz diye sizlerin görüşlerini alıyorum. İnanıyorum ki, toplum olarak birlikte dayanışma içinde olduğumuzda ülkemizin ve kentimizin bir çok sorununa da çözüm buluruz. Sorumlu ve ilkeli bir muhalefet yapacağız. Yapılan hizmetleri alkışlarken, eksiklikleri de basın toplantılarıyla kamuoyuna da duyurmaya gayret edeceğiz diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Mehmet Taş ise; iktidarları güçlü muhalefet çalıştırır. Ne yazık ki Kahramanmaraş'ta yerel hizmetler ile ilgili muhalefetin sesi çıkmıyor. Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları birbirleriyle ahbap çavuş ilişkisi içindedirler, bu sebepten dolayı da bu kentte kamuoyu oluşmuyor, insanlar gerçeğe ulaşmak yerine dedikodu ağırlıklı bir yaşam sürmeyi tercih ediyorlar dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.