Saadet Türkoğlu Aylık İl Divan Toplantısını Yaptı!..

Saadet Türkoğlu Aylık İl Divan Toplantısını Yaptı!..
Saadet Partisi K.Maraş İl Başkanı Mustafa Tüten, Türkiye’nin abluka altına alınmak istendiğini söyledi.

Saadet Partisi Türkoğlu İlçe Teşkilatının Aylık İl Divan Toplantısı’nda Saadet Partisi K.Maraş İl Başkanı Mustafa Tüten, Türkiye’nin abluka altına alınmak istendiğini söyledi.

Divan üyeleri olarak İl Müfettişi M. Vahdet Sürücü, Türkoğlu İlçe Başkanı Yaşar Taş, Merkez İlçe Başkanı Selahittin Solacak, Tekir Belde Başkanı Osman Alma olarak belirlenmesinin ardından siyasi konuşmalara geçildi.

651.20120424105509.jpg

Saadet İl Başkanı Tüten: Suriye’den Sonra Sıra Türkiye’de!..

SP Türkoğlu İlçe Başkanı Yaşar Taş’ın selamlama konuşmasından sonra İl Başkanı Mustafa Tüten, Merhum Milli Görüş Lideri Erbakan’ın yerli sermayeyle ülkeye ağır sanayi kurulması için çok çaba gösterdiğini belirterek: “Kurtlar sofrasında şimdi Suriye var. Irak, Mısır, Libya’dan sonra Suriye’nin ardından sıra Türkiye’ye gelecek. Türkiye’nin abluka altına alınması geç değildir. Bu batı taraftarı iktidar, bu milletin ekonomisini, bu ülkeyi çıkmaza doğru sürüklemektedir. Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan Hoca’m, bu ülkenin nasıl kalkınacağını bizlere gösterdi. Her ne kadar aramızı ayırmaya çalışsalar da amaçlarına ulaşamayacaklardır.” dedi.

Saadet GİK Üyesi Budak: Türkiye’nin Saadet’i Milli Görüş’e Nasip Olacaktır!..

Saadet Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak, teşkilatların bir an önce çalışmalara hız vermesi gerektiğini belirtti. Saadet GİK Üyesi Budak sözlerinin devamında:“Saadet’in huzurunu çeşitli konularla bozmaya çalışmak isteyenler amaçlarına ulaşamadı. Milli Görüş kadrolarının birlik ve beraberliği de Türkiye’nin Saadet’ini imar edene kadar devam, ilelebet devam edecektir. Teşkilat çalışmalarımızı son hızla sürdürmeliyiz. İl ve İlçelerimizin yönetim kurulu üyeleri, köy, mahalle temsilcileriyle çalışmalarını şekillendirip çalışmalara hız kazandırılmalıdır. Türkiye’nin Saadet’i, Refah’ı Milli Görüş’e nasip olacaktır.” dedi.

650.20120424105524.jpg

Türkoğlu Esnaf Odaları Salonunda yapılan Saadet Partisi Türkoğlu İlçe Teşkilatının Aylık İl Divan Toplantısı’na Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak, Öğ-Der Genel Başkanı İsmail Hakkı Akkiraz, İl Müfettişi M. Vahdet Sürücü, SP Osmaniye İl Başkanı Osman Eroğlu, SP K.Maraş İl Başkanı Mustafa Tüten, Merkez İlçe Başkanı Selahittin Solacak, Elbistan İlçe Başkanı Ali Eminoğlu, Türkoğlu İlçe Başkanı Yaşar Taş, Beyoğlu Belde Başkanı Nazım Orçan, Yeşilyöre Belde Başkanı Durdu Yılmaz, Tekir Belde Başkanı Osman Alma ve çok sayıda partili katıldı.

Habr & foto: Dinçaslan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.