Polat: "Yepyeni Bir Gençlik Hareketiyle Sokakta Olacağız"

Polat: Yepyeni Bir Gençlik Hareketiyle Sokakta Olacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Ekrem Polat, “CHP yepyeni bir gençlik hareketiyle sokakta olacak” dedi.

 

CHP İlçe Başkanı Naci Göçmen, CHP Kadın Kolları Başkanı Sibel Arslan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Umut Kuyumcu ve partililer tarafından karşılanan, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Ekrem Polat, AK Parti Hükümetini eleştirdi.

  Aynı zamanda CHP Siyasal ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Akdeniz Bölge Temsilcisi MYK Üyesi Ekrem Polat, “CHP’de alışık olmayan durumlar önümüzdeki günlerde daha çok gözleriniz önüne serilecek çünkü CHP yepyeni bir gençlik hareketiyle sokakta olacak. CHP, gençlik hareketleri 1968 ve 1978 kuşağının öncülüğünü yaptığı sokak hareketlerini tekrar sokağa indiriyor. Bizler, bu mücadelede, geçmişten geleceğe yapmamız gereken ne varsa, sorunları yerinde görerek yerinde sorun çözerek yapmaya hazırız. CHP Gençlik Kolları’nın durumunu nasıl güçlendirebileceğimizi görmek için yapıyoruz. CHP sokak hareketi başlamıştır, sokak örgütlenmeleri başlamıştır. CHP her yerde alan çalışması alan mücadelesi vermeye devam edecektir” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum