Platform’dan Ünal’a Teşekkür!

Platform’dan Ünal’a Teşekkür!
Okur: "Zaman zaman yaşanan kazalar bizleri üzdüğü gibi, ocakları da söndürüyor."

Yaklaşık bir ay önce faaliyete geçen, Kahramanmaraş’ın kuzey ilçeleri arasındaki ekonomik, kültürel ve sosyal ilişkileri güçlendirmek, dayanışma ile dostlukları pekiştirmek amacıyla kurulan Kahramanmaraş Kuzey İlçeleri Platformu Genel Koordinatörü Yaşar Okur, Kahramanmaraş tarihinde bir ilkin gerçekleşmesinde büyük payı olan, ortak akıl çalıştayı adı altındaki dev organizasyonun mimarı, AK Parti Gurup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a, Kahramanmaraş – Kayseri yolunun bir an önce bitirilmesi için gösterdiği gayretten ötürü teşekkür etti.

1.20111114113936.jpg

Okur yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş – Kayseri yolu kabus dolu. Zaman zaman yaşanan kazalar bizleri üzdüğü gibi, ocakları da söndürüyor. Ulaşım, hali hazırda Kahramanmaraş’ın ve ilçelerin en büyük problemi. Bu sorunun çözülmesi için geçtiğimiz hafta içerisinde, Ulaştırma Bakanımız sayın Binali Yıldırım’ın da katıldığı ulaşım çalıştayında bu sorun gündeme geldi. Aciliyet kesbeden bu yolun

Bir an önce tamamlanıp hayata geçmesi için gösterdikleri çabadan ötürü hem sayın Mahir Ünal’a, hem de Ulaştırma Bakanımız sayın Binali Yıldırım’a kuzey ilçeleri adına teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

Genel Koordinatör Okur ayrıca, Kuzey ilçelerinde yaşayan hemşehrileri ve Kahramanmaraş merkezde faaliyet gösteren Kuzey ilçeleri Platformu adına çalışmaların ve istişare toplantılarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.