Öztunç'u Türkoğlu Bağrına Bastı

Öztunç'u Türkoğlu Bağrına Bastı
CHP Kahramanmaraş 1. Sıra milletvekili adayı Ali Öztunç Türkoğlu İlçesinin mahallelerini karış karış geziyor.

 CHP Milletvekili adayı Ali Öztunç  Türkoğluna bağlı Özbek, Pınarhüyük, Tahtalıdedeler, Kuyumcular ve Yeniköy  mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. Çalınmadık kapı bırakmayan  Öztunç halkın teveccühünden mutluluk duydu. Kılılı mahallesinde esnafları da ziyaret eden Öztunç'a bir grup vatandaş Büyükşehir Belediyesi uygulamalarından rahatsızlıklarını dile getirirken,  Öztunç ise ’’Cumhuriyet Halk Partisi ile bambaşka bir Türkiye göreceksiniz’’ diyerek kapanan belde belediyelerini tekrar açacaklarını ifade etti.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç; Kahramanmaraş için yapacaklarını anlatıp, önce Kahramanmaraş  için sonra partisi için elinden gelen tüm imkanları kullanacağını ifade etti. Kendisinin yaşamını özgürlük ve demokrasiye adamış, devrimci gelenekten gelen ve CHP’nin birçok kademesinde aktif bir şekilde görev aldığını, Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu’un basın danışmanlığı görevini yaptığını belirtirken daha sonra Partimizin görevlendirmesi üzerine radyo televizyon üst kurulu (RTÜK) te Üye olarak başladığını partinin bir çok kademesinde görev yaptığını söyledi.

Öztunç sözlerinin devamında;  Bu zamana kadar , “Çalışandan ve emekten yana olan sol politikaların uygulanması için, ülkemizde demokrasinin geliştirilmesine katkı koymak, işçi, köylü, esnaf ve emeklilerin sorunlarını çözmek, yaşam şartlarını iyileştirmek için, gençlerimizin sosyal yaşamları, geleceklerini teminat altına alabilmek, eğitim sorunlarının çözümü noktasında projeler üretmek ve uygulamaya sokmak için karşınıza aday olarak geldim Bu kentin sorunlarını  çözmek ve gelişimini sağlayacak projeleri uygulamak adına, ezilenler ve mazlumlar adına mücadele vermek için, güzel ülkem Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve memleketim Kahramanmaraş’a hizmet etmek için ve  Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerinin siyasal ve ekonomik taleplerinin takipçisi ve onların Ankara’daki sesi olmak için adayım” dedi.

"HİÇ KİMSE MUTLU DEĞİL"

            “Bugün burada  Türkoğlu İlçesinde hem mahalle ziyaretleri hem de esnaf ziyaretlerinde  bulunuyorum.  1 Kasım seçimleri öncesi Kahramanmaraş’ı karış karış geziyor, hemşehrilerimle görüşüyorum. Etrafıma baktığımda kimse mutlu değil. Herkes iktidardan şikayetçi. Yapılan hiçbir şey yok. Kahramanmaraş  ve ilçeleri unutulmuş, seçimden seçime hatırlanıyor. Kahramanmaraş’tan milletvekili seçilenler seçildikten sonra bir daha uğramıyorlar. Seçimden seçime gelip gidiyor. Biz böyle olmayacağız.

“Beni herkes iyi tanır. Ben bugün CHP’li değilim. Yarım asırdır CHP’liyim. Kahramanmaraş’lı ve CHP’li olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kapımı ve gönlümü bütün hemşehrilerime açık tuttum. Kahramanmaraş’ın her türlü sorununu, sıkıntısını çok iyi biliyorum. Yıllardır iktidarda olanlar Kahramanmaraş’a  ne yazık ki ciddi anlamda hizmet edemediler. Bu nedenle Kahramanmaraş  sürekli küçüldü, kan kaybetti, hala da devam ediyor. Kahramanmaraş  küçülmeye, kan kaybetmeye devam ediyor. Artık ülkemizde ve ilimizde yaşanan sıkıntılara dur demek için CHP’nin iktidar olma zamanıdır.

            İnşallah  1 Kasım  seçimleri ülkemiz ve Kahramanmaraş  için hayırlara vesile olur. Halkımız ülkemizin içinde bulunduğu bu çıkmaza dur demek için 1 Kasımda Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı şart

            Gittiğim, görüştüğüm herkes AKP’den memnun olmadıklarını belirtiyorlar, yaşanan sorunların içinden çıkılmaz bir yola gittiğini söylüyorlar. Umarım onlar bu söylemlerini sandığa yansıtırlar ve CHP’yi tek başına iktidara getirerek ülkemizi içinde bulunduğu kaostan kurtarırlar. Ülkemizde yaşanan adaletsizliği ortadan kaldırmamız lazım. Hem hukuki, hem de mali yönden ülkemizde çok büyük adaletsizlikler var. En önemli sorun gençlerimizin işsiz ve mutsuz olması. Bunu çözmek zorundayız. Geleceğine güvenmeyen, umudunu kesen gençlerimizi yaşadıkları işsizlik sorunundan kurtarmamız lazım. Köylerimiz boşalıyor, ilçelerimiz ve Kahramanmaraş'ımız  göç veriyor, Kahramanmaraş'tan  seçilenler Kahramanmaraş'ı ve verdikleri vaadleri unutuyor.

“Ben yapamayacağımız hiçbir vaadde bulunmuyorum. Biz yapacaklarımızı konuşuyoruz. İnşallah, CHP iktidarıyla bu mağduriyetten dolayı bütün haklarımızı devletten talep edeceğim. Cenabı Allah nasip eder,  ve Kahramanmaraş'lı hemşehrilerim de oylarıyla beni milletvekili seçip Meclis’e gönderirlerse Kahramanmaraş'lı  hemşerilerimle birlikte Kahramanmaraş'ın kaderini değiştireceğim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.

1-961.jpg2-756.jpg3-491.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.