ÖZTUNÇ: “HİÇ BİR MARAŞLI ATATÜRK DÜŞMANI DEĞİLDİR”

ÖZTUNÇ: “HİÇ BİR MARAŞLI ATATÜRK DÜŞMANI DEĞİLDİR”
Sosyal medyada ve gazete sütunlarında Tarihçi Kadir Mısıroğlu ile yaşanan Atatürk polemiği 10 Kasım’da da devam etti. CHP’li Öztunç buna tepki gösterdi.

Sosyal medyada ve gazete sütunlarında Tarihçi Kadir Mısıroğlu ile yaşanan Atatürk polemiği 10 Kasım’da da devam etti. CHP’li Öztunç buna tepki gösterdi.

Türkiye kamuoyunda Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile Tarihçi Kadir Mısıroğlu arasında Atatürk üzerinden yapılan tartışmada “Atatürk düşmanı Maraş dondurmacısı kılıklı” şekilde söylenen sözler 10 Kasım törenlerinde de sosyal medya da gündeme getirilince CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin attığı twete tepki gösterdi.

1-20171113121502.jpg

Muharrem İnce Twitter hesabında, 10 Kasım tarihinde attığı twitinde; “Kimsenin Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ü kaçırdığı yok!. Bilakis geçte olsa doğruyu görmeden memnunuz. Ayyaş demekten vazgeç, Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda sap gibi durma sözlerin için özür dile.  Atatürk düşmanı Maraş dondurmacısı kılıklı zavallılardan uzak dur yeter.” Şeklinde attığı twet kamuoyunda tepki oluşturdu.

3-20171113121502.jpg

CHP PM üyesi ve son seçimde Kahramanmaraş Milletvekili adayı Gazeteci Ali Öztunç twitter sayfasında Muharrem İnce’yi uyararak şunları yazdı.

“Hiçbir Maraşlı Atatürk düşmanı olmaz. Maraş dondurmacısı kılıklı yakıştırması yanlıştır. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltilmelidir” diyerek tepkisini gösterdi.

MUHARREM İNCE YANLIŞIN FARKINA VARDI

2-20171113121502.jpg

CHP Milletvekili 10 Kasım 2017 tarihinde attığı twetin yanlış olduğunun farkına vararak yeni bir twet atarak konuyu açıklığa kavuşturarak yeni bir twet atarak şunları söyledi.

“İstiklal Madalyası sahibi Kahramanmaraş da, insanları da, dondurmacıları da Atatürk Düşmanı değildir, zavallı değildir, mücadeleleri de, yaptıkları iş de, kıyafetleri de saygındır. Benim kastettiğim Kahramanmaraşlılar değil “keşke Yunan galip gelseydi” diyen zavallılardır.” Diyerek esas tepkisinin Kahramanmaraşlılar ile ilgisinin olmadığını anlatmaya çalıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.