Öztunç: Emeklilerden Destek İstedi

Öztunç: Emeklilerden Destek İstedi
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şubesini ziyaret ederek, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı Konuşmasında  CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Ali Öztunç’a Ziyaretlerinden dolayı Teşekkür ederek Başarılar diledi.

CHP Milletvekili adayı Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç’da ziyarette yaptığı konuşmada, “Emekliler derneğinin benim için Çok Önemli Yaşamlarınız boyunca Çalışıyorsunuz emek veriyorsunuz ama bir türlü hak ettiğinizi alamıyorsunuz bunların önüne geçmek için 1 Kasım Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı ile Emeklinin Yüzü gülecek dedi.

Öztunç Bende Elbistanlı emekli bir işçinin oğluyum Benim babam’da Elbistan’da esnaflık yaptı Yurtdışında İşçilik yaptı emeklerinin sorunlarını gayet çok iyi biliyorum, bir işçi çocuğu olarak, işçi emeklisi bir babanın oğlu olarak Milletvekili Seçilirsem sizlerin sorunlarını yakından takip edeceğim diyerek Emekler için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Hazırlanan seçim Bildirgesinden önemli notlar veren Öztunç, emeklilere, dini bayramlarda birer maaş ikramiye vereceğiz Ayrıca emeklilere de banka promosyonunun önü açılacak emeklilikte yaşa takılanların sorunları çözülecek dedi.

1-908.jpg

7 Haziranda Yapılan seçim sonuçlarından  Hiç Partiye tek Başına Hükümet Olmak çıkmadı  Cumhuriyet Halk Partisi Olarak bir Hükümette kurmak istediklerini Ancak AK Parti’nin Masadan kalktığını ifade ederek Geçen kurban Bayramında emeklerimize birer Maaş ikramiye verecektik ama AK Parti’nin masadan kalkmasından dolayı olmadı bakın 1 Kasımda Yapılacak genel seçimlerden sonra Tek Başına iktidar olursak veya koalisyon ortağı olursak bununa en çok sevinecek olan emeklilerimiz olacak dedi.

CHP’nin sosyal demokrat bir parti olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Ali Öztunç, emeklilerin daha refah bir ülke hayaliyle ömürlerini devlete adadığını belirtti. Öztunç , “Maalesef emeklilerimiz yoksullaştırılmıştır. 2 ikramiye bir başlangıçtır. Bu yardımlar bir haktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin mensupları olarak bu anlayışla hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ülkedeki ekonomik sıkıntıyı iliklerine kadar hissedenlerin emekliler olduğunu dile getiren Milletvekili Adayı Türkiye’de emeklilerin sorunlarını en iyi bilen ve çözüm yollarını en iyi şekilde ortaya koyan partinin CHP olduğunu kaydetti.

Öztunç Konuşmasın devamında  “CHP iktidarında emeklilerin tüm sorunları sıfırlanacaktır Bizim Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Namuslu dürüst İnsan yalan söylemez biliyorsunuz Kendisi’de emekli insan SGK’ın Genel Müdürlüğünü yaptı Emeklilerin sorunlarını yakından biliyor devlet Memurluğu yapmış Ekmeğini kazancının buradan çıkardı ve Emekli olduktan sonra Milletvekili seçildi ve siyasette girdi şimdi ise Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı inan sizlerden bir farkı yok saraylarda yaşamıyor kılıçdaroğlu oda ufak bir yerde yaşıyor dedi Bir Hollanda, Almanya’da Emeklilere bakın birde Türkiye’deki Emeklilere bakın  Yıllarca Çalışıyor emek veriyor Emekliye Ayrıldığı zaman Aldığı para ortada Yıllarca Çalışıp ev almayan Emeklilerimiz var   Emeklilerimiz “yaşamları boyunca çalışıp emekliliklerinde rahat etmek isteyen  evi olmayan  emeklilerimiz CHP iktidarında konut sahibi olacağını sabit ödemeyle alınabileceğini aktaran  Öztunç “Sizler bizim baş tacımızsınız. Hakkınızı ödememiz mümkün değil ama hakkınızı helal edin ve bize destek verin”

2-706.jpg

Öztunç Konuşmasın devamında ise düşünce yapımda ötesi diye bir bakışım yok, herkes ile herkesim ile işbirliği içinde Kahramanmaraş’ın sorunlarını çözmeye çalışacağım. Siyasetin rant amaçlı değil hizmet amaçlı gerçekleşmesi için uğraş vereceğim. Hangi partili ya da hangi görüşten diye dünde sormadan hizmetler verdim yarında hizmetlerimi sürdüreceğim.  Kahramanmaraş’ın çok değerleri olan ama çok öne çıkarılamayan durumunu dönüştürmemiz gerekiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Eski RTÜK Üyesi   Ali Öztunç, Doç.Dr Alper Keten, Avukat Eylem Çağraş, Avukat Mustafa Gedik  ve CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, CHP onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş,CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Avukat Barış Antürk  avukatlarla Öğle Yemeğinde buluştu.

 Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı ise CHP Kahramanmaraş adayların Baro’yu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve görüşlerini dinleyeceklerini belirtti.

3-457.jpg

CHP Milletvekili adayı Ali Öztunç ise yargının bağımsız olması gerektiğine vurgu yaparak “bir yere bağlı yargı Demokrasinin yerleşmesi ve gelişmesinin önündeki engele dönüşür ”diyerek Yemeğe Katılan Avukatlara Teşekkür etti Öztunç Bu Seçimlerde Umutlu ve Kararalı olduklarını  ifade ederek Gençlik enerjimizin verdiği hızla Çalışıyoruz Günün 24 saatin 20 Saatini Çalıştıklarını ve tek amaçları Kahramanmaraş’a Hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Öztunç CHP iktidarında yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığını esas alınacağını ve köklü bir yargı reformu yapılacağını da belirterek yargının siyasallaşmasının toplumun adalet duygusunu rencide edeceğine de vurgu yaptı.  Hukukun tarafsız olmasının öneminin büyük olduğuna değinen Öztunç adalete güvenin yitirilmesi toplumsal dokumuzda büyük tahribat yaratır. Adalet herkese lazımdır ve mutlaka yansız tarafsız adalet olmalıdır çünkü yansız hukuk demokrasinin varlığının en önemli unsurudur”dedi.

Daha sonra Kahramanmaraş’ta Bulunan Banka Şubelerine ziyaret ederek burada Hem Çalışanlarla hemde Müşterilerle sohbet edip 1 kasım’da destek sözü istedi.

4-229.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.