Oniki Şubat İçin O İsim Neden Olmasın?

Oniki Şubat İçin O İsim Neden Olmasın?
Oniki Şubat İlçesi belediye başkanlığı için adı geçenlerden biri olan Mahmut Nedim Tepebaşı diğer aday isimleri arasında ön plana çıkıyor.

Oniki Şubat İlçesi belediye başkanlığı için adı geçenlerden biri olan Mahmut Nedim Tepebaşı diğer aday isimleri arasında ön plana çıkıyor.

Kamuoyunda birçok kişinin belediye başkanlığı için isimleri kulaktan kulağa dolaşırken, haksızlığa tahammül edemeyen,  yaptığı işlerde taraf tutmadan adil davranışıyla dikkat çeken Mahmut Nedim Tepebaşı söylentilerde ismi geçen kişiler arasında dikkat çekiyor.

Geçmişte Belediye Başkan Vekilliğini başarılı bir şekilde yapan eğitimci Tepebaşı, belediyedeki görevi döneminde yaptığı birçok proje ile halkın takdirini toplamıştı. Şehre getirilen büyük hizmetlerin fikir babası olarak bilinen Tepebaşı, Oniki Şubat ilçesini her anlamda modern bir kent görüntüsüne kazandıracak biri olarak kulislerde sıkça konuşulan bir isim.  Kahramanmaraş için yapılan çalışmalarda geniş vizyonu ve geleceğe yönelik düşünceleri ile hizmet yapabilecek kişiler içinde en önemli aday olarak yer alıyor.

Özellikle Oniki Şubat ilçesini iyi tanıdığı belirtilen ve kaliteli hizmet anlayışı, taraf tutmayan davranışı, inandığı değerlerden taviz vermeden herkese eşit muamele edişiyle ilçeyi geleceğe taşıyacak isim olan Mahmut Nedim Tepebaşı halkın en sıcak baktığı isim olarak değerlendiriliyor.                                                                                       

Aynı zamanda Yorum Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Mahmut Nedim Tepebaşı, dikkat çeken yazılarıyla en çok takip edilen bir kişi. Yazılarında da değindiği gibi yerelden evrensele açılan köprüleri inşa edecek potansiyele ve vizyona sahip olan Tepebaşı aday olduğu takdirde seçimde fark atacak bir isim olarak kabul ediliyor. (Haber-Yorum: M. Serhat TOPALCA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.