Okay Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Okay Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı
Okay, "görev yaptığımız süre içerisinde tüm teşkilatlarımızla uyum içerisinde olduk. Bu bütünlüğümüzü bundan sonra da devam ettireceğiz." dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, 7 Ocak'ta gerçekleştirilecek kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Okay, "görev yaptığımız süre içerisinde tüm teşkilatlarımızla uyum içerisinde olduk. Bu bütünlüğümüzü bundan sonra da devam ettireceğiz." dedi.

Okay, düzenlediği basın toplantısı ile 3 yıllık faaliyetlerini anlatarak, bir yerel seçim, bir referandum ve bir genel seçimi başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Okay, "AK Parti teşkilatında yer almak büyük bir şereftir. Bizler merkez ilçe teşkilatının kurulduğu 2001 yılından bu yana aktif olarak teşkilatlarda yer alarak memleketimize hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. 3 yıldan bu yana da merkez ilçe başkanı olarak, yönetim kurulumuzla birlikte bu şerefli görevi büyük bir gururla üstlenmiş bulunuyoruz. Yoğun siyasi faaliyetlerle geçen 3 yıl boyunca bir yerel seçim, bir referandum ve bir genel seçimi başarıyla yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Görevde bulundukları süre boyunca tüm teşkilatlarla uyum ve bütünlük içerisinde çalıştıklarını kaydeden Okay, bu bütünlüğün yeni dönemde de devam edeceğini dile getirdi. Gazetecilerin kongre ile ilgili sorularını da yanıtlayan Okay, merkez ilçe kongresinde 440 delegenin sandık başına gideceğini belirtti.

Açıklamasında Fransa Meclisi'nin Sözde Ermeni Soykırımı'nı reddetmenin suç sayıldığı yasayı kabul etmesine de değinen Okay, "Fransız Meclisi'nin almış olduğu bu son derece yanlış kararı kınıyoruz. Fransa kendi karanlık geçmişine ve tarihine baksın. Cezayir başta olmak üzere, dünyanın bir çok ülkesinde vahşet ve soykırım yaptığı tarih sayfalarında yazılıdır. Kurtuluş Savaşımız sırasında şehrimizde de halkımız Fransız askerlerinin sergilediği vahşet ve yaptığı katliamlara en güzel cevabı vermiştir." ifadelerini kullandı.

Okay , sözlerinin sonunda 7 Ocak'ta Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yapılacak kongreye tüm teşkilat mensuplarını davet etti.

İHA

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.