Milletvekili Aycan, AKEDAŞ'tan bilgi istedi

Milletvekili Aycan, AKEDAŞ'tan bilgi istedi
MHP MYK üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Kahramanmaraş’ta son günlerde sosyal medya ve bazı farklı mecralarda gündeme getirilen elektrik aboneliği ile ilgili yakınmaları firma yetkililerine iletti.

Aycan, Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış’tan vatandaşlardan gelen şikayetler için bilgi istedi. Aycan “Son zamanlarda Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz tarafından AKEDAŞ’ın uygulamaları ile ilgili bir takım şikâyetler iletilmektedir. Bu şikayetleri AKEDAŞ yetkililerine iletip kendilerinden bilgi istedik. Verilen cevapları kamuoyuyla paylaşacağız.”

Aycan’a iletilen şikayetler:

Mevcut abonelerin abonelik sözleşmelerinin yenilenmesi ve yeniden güvence parası istendiği ve böylece haksız kazanç elde edildiği ve kişilerin mağdur edildiği,

Mevcut abonelerin faturalarını ödemeleri için çok kısa süre verildiği, bu süre dolar dolmaz ikinci bir uyarı yapılmadan elektriklerin kesildiği ve yüksek kapatma açma ücreti alınarak haksız kazanç elde edildiği ve vatandaşın mağdur edildiği iddiaları taşıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.