MHP’liler Piknikte Buluştu

MHP’liler  Piknikte Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, partisinin Afşin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen piknik programına katıldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, partisinin Afşin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen piknik programına katıldı. 

  Çamiçi mesire alanında düzenlenen programda konuşan Durmuş, birlik beraberlik mesajları vererek yerel ve genel seçimlere hazırlık yapılmasını istedi. MHP’yi iktidara taşımak için tüm partililerinin özveriyle çalışması gerektiğini ifade eden Durmuş, şöyle konuştu:

  “Kahramanmaraşlılar kahraman insanlardır. Kahraman birisi olarak sizlerden pay alıyorum. Bir hemşehriniz olarak rica ediyorum. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Önümüzde yerel seçimler var. Belediyeleri alalım. Milletvekili seçimleri var altı değil sekiz vekil gönderelim meclise.”

  MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise vatandaşların problemlerini meclis kürsüsüne taşımak için gereken gayreti gösterdiklerini söyledi. MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale’de, MHP’yi Afşin’de birinci parti yapmak için gerekli gayreti gösterdiklerini ifade etti.

  Renkli görüntülere sahne olan program, Mehteran ve yerel sanatçıların sahne aldığı konserlerle son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.