MHP’de İlk Aday Adayı Belli Oldu

MHP’de İlk Aday Adayı Belli Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesine İnşaat Mühendisi Mustafa Burak Kurt Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesine İnşaat Mühendisi Mustafa Burak Kurt Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa BASTIRMACI yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Çok kıymetli dava arkadaşlarım çok kıymetli basın mensupları bugün Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı olarak ülkenin birlik ve beraberliğine ülkede yaşanan her türlü olaylara müdahale eden bu uğurda elinden gelen çabaları sarf eden, her zaman olduğu gibi millet adına yapılan siyaseti Kahramanmaraş’ta sonuca ulaşması adı altında 12 Şubat ve Dulkadiroğlu İlçelerimizin kurulmasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi de her zaman olduğu gibi siyasi harekette yerini almaktadır. Bu ülkede vatanı ve milletinin birliği için elinden gelen gayret ve çabayı göstererek yılmadan yolundan sapmadan devam eden Milliyetçi Hareket asla yıkılmayacaktır. Malumunuz Bu gün burada bir aday tanıtımı için bulunuyoruz. 12 Şubat İlçemize Aday Adayı olan çok değerli arkadaşlarımızdan İnşaat Mühendisi Burak Kurt Kardeşimizin de bu kervanda yol almıştır. Kendisine başarılar, Kendisi ve Kahramanmaraş’ımız için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bundan sonraki süreçte aday adaylığını açıklayan kardeşlerimizi basın yoluyla siz değerli Kahramanmaraş’lı hemşerilerimize duyuracağız.

p1050492.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İlçe Başkanı Mesut Tosun yaptığı açıklamada: “Hepinizin malumu şehrimizin büyük şehir statüsüne geçmesiyle birlikte merkez ilçemiz 12 Şubat ve Dulkadiroğlu olmak üzere iki ilçeye ayrılmıştır. Bununla ilgili seçim çalışmalarımız start almış durumdadır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem ilçelerde hem de büyükşehirde davamıza partimize yakışan tertemiz adaylarla yolumuza devam etmek için aday adayları başvurularımız başlamıştır. Hedefimiz Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem merkez ilçelerde hem de büyükşehirde ağırlığımızı ortaya koymaktır. Ve bunun başlangıcı olarak Merkez İlçe yönetimimizde görev alan İnşaat Mühendisi Mustafa Burak Kurt arkadaşımız 12 Şubat ilçesi için aday adaylığını açıklayacaktır. Ben kendisini tebrik ediyorum kendisine ve şehrimize hayırlı olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasıyla duyurulan İnşaat Mühendisi Mustafa Burak Kurt Aday Adaylığına ilişkin şu açıklamalarda bulundu. “Başta İl Başkanım ve Merkez ilçe Başkanıma Basınımızın Güzide mensuplarına ve İl ve İlçe teşkilatındaki mesai arkadaşlarım değerli konuklar hepinize hoş geldiniz diyorum. Mensubiyetimle onur duyduğum partimden, ilk öğrendiğim el işareti olan Bozkurt’u temsil eden partimden Ş harfinden orak ve çekiç yapanlara inat C harfinden üç hilalli bayraklarını yaptığım partimden; Babamın Partisinden, Atamın Partisinden, Başbuğumun Partisinden, Milliyetçi Hareket Partisinden 12 şubat Belediye Başkan Adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum.

p1050500.jpg

Öncelikle Aday Olur isem; Buradan Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarına bir duyurum olacak, şu saat ve dakika itibariyle uykusuz ve sancılı geceler sizi bekliyor haberiniz ola. Okyanus ötesinden mi Çankaya berisinden mi nereden nasıl ve ne şekilde getirirseniz getirin adayınızı bir ülkücünün bir ampulcüden farkını tüm Kahramanmaraş’a göstereceğim Allah’ın izniyle. Çünkü biz ülkücüler ampulcülerden farklıyız…

·         Biz ülkücüler, Allahtan başka kimseye tapmayız, onlar genel başkanlarından

·         Biz ülkücülerin işareti Bozkurt’tur onların ki ise para.

·         Onlar için paraya giden her yol mubahtır, Bizler için ise günahtır

·         Bizlere ülkücü dedikleri vakit onurlanırız Onlara ampulcü denildiği vakit hemen parlarlar

·         Bizler hilal bıyık bırakırız, anlar badem bıyık, ondandır ya zaten tarhananın yanında ceviz değil de badem yerler. Ama kırdıkları cevizinde haddi hesabı yoktur.

·         Ampulcüler, gıda paketleri, çek ve kömür dağıtırlar, Biz ülkücüleri; Bilgi, fikir ideoloji dağıtırız.

·         Ampulcüler hep mağdur olur, ama hep nedense ülkücüler hep mahkûmdur.

·         Ampulcüler teröristleri karşılamak için habur’a gider, Biz ülkücüler memleketi korumak için tabura gideriz.

·         Ampulcülerin fikriyatı ve zoru görünce döndür, Biz ülkücülerin ise titre ve kendine döndür

·         Onların siyasi akımları ampulcülük, bizim ise ülkücülüktür

·         Kurt yavrusu büyüyünce gene kurt olur, ampul yavrusu, büyüyünce en fazla florasan, ışıldak olsa olsa fırıldak olur

p1050502.jpg

·         Ampulcüler için şehit anaları ile terörist anaları arasında bir fark yoktur, Biz ülkücüler için ise bu sözleri söyleyenlerin analarıyla terörist anaları arasında bir fark yoktur.

·         Kadınlar ve Anneler bu süreçte bizler için çok önemlidir. İlk anama söyledim 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayıyım ne diyorsun dedim?

-          Hele bir evlen önce dedi

-          Ana dedim bizim genel başkanda bekar

-          Oda evlensin dedi

-          Baktım olmayacak iş genel merkeze, genel başkana kadar uzanıyor evlenmek bize düşer dedim.

·         Bu ay sonu 31 Ağustos itibarıyla il ve merkez ilçe başkanlarımın da nikah şahitliği mi yapacağı bir törenle dünya evine gireceğim.

Bu vesileyle Tüm Kahramanmaraş halkını düğünüme davet ediyorum

·         Proje ve hizmetlerimiz hakkında alakalı olarak ilerleyen günlerde geniş kapsamlı bir sunumum olacak

Artık gün, Ülkücülerin güneşten önce uyanma vaktidir. Artık gün, Ülkücülerin güneşin doğduğu yerde karşılamasının vaktidir, Artık gün, Ülkücülerin ampulleri söndürüp 9 ışığı 12 Şubat belediyesinde yakmasının vaktidir.

Ne Mutlu Ülkücüyüm diyene

Ne Mutlu Türk’üm diyene

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

p1050503.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum