Mhp Aday Adayı Tanıtımı Yaptı

Mhp Aday Adayı Tanıtımı Yaptı
Öner: Milliyetçi Ülkücü hareketin başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka seçeneği bulunmamaktadır. Başarmak için her aileye her ferde ulaşacağız ve Kahramanmaraş'ta 1. olacağız.

Öner: Milliyetçi Ülkücü hareketin başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka seçeneği bulunmamaktadır. Başarmak için her aileye her ferde ulaşacağız ve Kahramanmaraş'ta 1. olacağız.

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için Kahramanmaraş'ta ana muhalefet olan Milliyetçi Hareket Partisi 29 Mart 2015 Pazar günü Mehmet Akif Ersoy Salonunda 38 aday adayının katıldığı aday tanıtım toplantısı yaptı.

Haberin Fotoğrafları için Tıklayın

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Süleyman Öner; ev ev kapı kapı fert fert dolaşarak 7 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraş'ta birinci parti olmak için çalışacağız dedi.

Öner konuşmasında şunları söyledi. " Sayın merkez yönetim kurulu üyelerim, Milletvekillerim, İl başkanlarım, İlçe başkanlarım, Ocak başkanlarım, Kadın kolları başkanlarım, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Türk basınının saygıdeğer temsilcileri, Milletvekili aday adaylarım, Asenalar-Bozkurtlar, değerli misafirler Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz şeref verdiniz.

img_8184.jpg

Sözlerime başlamadan önce, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk’ü, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, Fırat Çakıroğlu’nu, Mustafa Paksoy’u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Büyük kurultay dönüşü kazada yaralanan dava arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum.

21 Mart 2015 tarihinde muhteşem bir kurultay gerçekleşmesini sağlayan Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’ye saygılar sunuyorum.

Saygıdeğer dava arkadaşlarım; Bugün milletimizin egemenlik haklarını muhafaza etmek ve varlığını ortaya koymak için yeniden silkinmeye, yeniden dirilmeye ihtiyacı vardır. Türkiye kötü yönetilmektedir. Kartal yuvasına kargalar üşüşmüş, aslan yatağına sırtlanlar dadanmıştır. Türk milletinin binlerce yıllık tarihi birikiminin eseri olan Cumhuriyet’in bütün kurumları yıkılmış, Bütün kalelerine girilmiş, maddi ve manevi hazineleri talan edilmiştir. Türk devlet geleneği tamamen terk edilmiştir. Türkiye çetin günlerden geçmektedir. Dünya’nın en zorlu coğrafyasında, bin yıla yaklaşan süre, kopmadan, dağılmadan, yıkılmadan varlığını sürdüren Türk milleti vahim bir saldırı kampanyası altındadır. Bu itibarla bizler, milletimizin umudu, nefesi, sözcüsü, tercümanı ve ülkemizin güvencesi olduğumuzu hatırımızdan çıkamayacağız. Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka seçeneği bulunmamaktadır. Başarmak için her ferde, her aileye ulaşacağız. Kahramanmaraş’ta 7 Haziranda birinci olacağız.

img_8150.jpg

Bu hedefe ulaşmak için Bilge Kağan’ın dediği gibi: Gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız. Çalışacağız çalışacağız çalışacağız.

Ben yerine bez diyebilen, önceliğini ülke ve millet menfaatine verebilen derin ve milli bir kavrayışla hiç durmayacağız, hiç yorulmayacağız.

Yüksek sesle diyorum, inanmış bir kalple çağrıda bulunuyorum:  

Rüşvete karşı “Bizimle Yürü Kahramanmaraş.”

Çöken ve yalnızlaşan dış politikaya “Bizimle Yürü Kahramanmaraş.” 

1 katrilyon 370 trilyon liraya yaptırılan, aylık sabit giderleri 21 milyon lira olan bin 150 odacıklı kaçak saraya karşı “Bizimle Yürü Kahramanmaraş.” 

Kutuculara, kasacılara, millete küfreden havuzculara, gemicilere, villacılara karşı “Bizimle Yürü Kahramanmaraş.” 

AKP-HDP-PKK ve küresel şarlatanlara karşı “Bizimle Yürü Kahramanmaraş.” 

İhanete karşı “Bizimle Yürü Kahramanmaraş.” 

Çözülmeye ve çürümeye karşı “Bizimle Yürü Kahramanmaraş.” 

İşsizliğe, yoksulluğa ve yolsuzluk çetelerine karşı “Bizimle Yürü Kahramanmaraş.” 

Toprağını ekemeyen çiftçilerimiz, siftah yapamayan esnaflarımız, muhtaç ve düşkün kardeşlerim, boş tencerelerin önünde gözyaşı döken analarımız size sesleniyorum, fakirliğe ve çaresizliğe karşı “Bizimle Yürüyün.”

İşsiz bırakılan, sınavlarda hakkı yenilen, azarlanan ve horlanan geleceğimizin güvencesi gençlerimiz sizlere diyorum, haksızlıklara karşı “Bizimle Yürüyün.”

img_8156.jpg

Sefalet içinde yaşayan milyonlarca vatandaşım, safahat içindeki soyguncu azınlığa karşı, “Bizimle Yürüyün.”

Eşitsizliği törpülemek, kişisel hak ve hürriyetleri genişletmek için “Bizimle Ol Kahramanmaraş”

Bu dilek ve temennilerle aday adaylarımıza başarılar diliyor, siz aziz dava arkadaşlarımı Allah’a emanet ediyorum Ne Mutlu Türküm diyene” dedi.

MHP K.MARAŞ İL 25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI LİSTESİ

1.ABDULLAH PAKSOY, 2.ADEM GÜRZ, 3.ADEM ÜNALAN, 4.ALP ARSLAN KENGER, 5.CAFER GÜÇLÜ, 6.CUMA ÇAKMA, 7.EJDER ORUÇ, 8.FAHRETTİN OĞUZ TOR, 9.FARUK ATLI, 10.FEHMİ KİRAZ, 11.GÖKHAN KISACIK, 12.GÜNAY KODAZ, 13. H.YÜKSEL HOROSAN, 14.HALUK TOKUÇOĞLU, 15.HASAN SEYİTNANOĞLU, 16. HULUSİ ALAGÖZ, 17.İLHAMİ TANER ALAGÖZ, 18.KAZIM KARAKUŞ, 19.MEHMET AKİF KÜTÜKÇÜ, 20.MEHMET AKİF PAKSOY, 21. MEHMET VAROL, 22.MESUT DEDEOĞLU, 23. MUSA DEMİR, 24.MUSTAFA BASTIRMACI, 25.MUSTAFA BÖLÜKBAŞI, 26. MUSTAFA TOMBULOĞLU, 27.NECATİ KARATULUK, 28.NESLİHAN KOCA NERGİZ, 29.NUSRET GÜLOĞLU, 30.SABAHAT KÜPELİKILIÇ, 31.SEFER AYCAN, 32.SELÇUK KURTSATAR, 33.ŞAHİN YILDIRIM, 34.ŞAHİN ZADE, 35.ŞULE ARIKAN, 36.TAHİR AKGEMCİ, 37.VAHDET SAYIN, 38.ZEKERİYA ÖZTÜRK 

img_8306.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum