Mehmet Sabancı Yıllar Sonra Sahnede !

Mehmet Sabancı Yıllar Sonra Sahnede !
Anavatan Partisi döneminde Kahramanmaraş’ta il başkanlığı görevinde bulunarak partinin önemli isimlerinden birisi haline gelen Mehmet Sabancı’nın ismi de bugünlerde siyaset sahnesinde yeniden gündeme geldi.

Merhum Turgut Özal’ın liderliğinde 1983’den 1991’e kadar geçen sürede Türkiye’de tek başına  iktidar olan ve böylece bir zamanların güçlü siyasi oluşumu ve iktidarı olarak kabul edilen Anavatan Partisi döneminde Kahramanmaraş’ta il başkanlığı görevinde bulunarak partinin önemli isimlerinden birisi haline gelen Mehmet Sabancı’nın ismi de bugünlerde siyaset sahnesinde yeniden gündeme geldi.

Sakin yapısı ve mizacının yanında herkese değer veren güler yüzlü kişiliği ile sevilen bir sima olan işadamı Mehmet Sabancı, çevresinden gelen adaylık telkinleri üzerine şu günlerde nokta ziyaretleri yaparak ‘nabız’ yokluyor.

Bu kapsamda; haber ve yazıları ile Kahramanmaraş’ta özellikle siyasi gündemin belirlenmesinde önemli rol oynayan gazeteci-yazarlarla da bir araya gelen Mehmet Sabancı, onların da görüşlerinin büyük bir dikkatle dinliyor.

Yıllardır aktif siyasetten uzak olmasına rağmen isminin gündeme gelmesinin ardından geniş kesimlerde kabul görmesinin kendisi için büyük bir mutluluk ve onur olduğunu dile getiren Mehmet Sabancı, kendisine bu yönde destek verenlere de çok teşekkür ediyor.

Büyük ihtimalle AK Parti’den metropol ilçe Onikişubat’a belediye başkan aday adayı olması beklenen Mehmet Sabancı’nın gazeteci-yazarlar Eshabil Karademir, Mehmet Taş, Mustafa Nuri Şirin ve Akın Ozan’la sohbetinden geriye ise bu fotoğraflar kaldı.

Kendisine zorlu siyaset yolculuğunda başarılar diliyoruz.

655.20131003140405.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.