Kütahya’da Milli İttifak Mitingi

Kütahya’da Milli İttifak Mitingi
Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından kurulan Milli İttifak’ın liderleri Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici, Kütahya’da halka seslendi.Zafer Meydanı’nda düzenlenen mitingde ilk...

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından kurulan Milli İttifak’ın liderleri Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici, Kütahya’da halka seslendi.

Zafer Meydanı’nda düzenlenen mitingde ilk olarak Milli İttifak’ın Kütahya milletvekili adayları tanıtıldı. Mitingde konuşan eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bizler, ülkesi, devleti, milleti için, inançları için siyaset yapan kadrolarız. Ve bugüne kadar hem Saadet Partisi’ne gönül veren hem Büyük Birlik Partisi’ne gönül verenler asla bu şiardan ayrılmadılar. Bundan sonra da ayrılmayacağız. İnançlı kadrolar bundan sonra omuz omuza birlikte meclise girsin ve Milli iktidarı kursunlar diye Milli İttifakımızı oluşturduk” dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise, “Oylar bölünmesin diye değil, ülke bölünmesin diye geliyoruz. Önceki gün Erzurum’daydık. Dört bir koldan yolları kapatmışlar. Saadet miting alanına giden yolları kesmişler. Gerekçe Mursi için maraton koşusu düzenlemişler. Dedik ki orada bre gafiller. Meydanları kapatabilirsiniz ama gönüllere giden yolu kapatabilecek misiniz? Şu an bir kısım gafiller alanın fotoğrafını çekiyor. Gönüllerin de fotoğrafını çekebilecek misiniz. Mesele değil. Bugün kardeşlerin buluştuğu, yüreklerin tutuştuğu gündür. Allah’ın izniyle bugün şafağın söktüğü bir gündür. Kardeşlerim Alperenler, yiğitler, mücahitler. Biz bir ananın iki evladıyız. Birlikte rahmet vardır dedik. Sicili tertemiz, kadroları tertemiz iki kardeş parti olarak bir araya geldik. Sonra aziz milletimize seslendik. Sen de gel kardeşim dedik. Sen de gel aziz milletim, sen de gel Kütahyalım. Gel ki bir olalım, diri olalım. Gel ki Kütahyamızın problemlerini el ele verip birlikte çözelim” şeklinde konuştu.

Kamalak, Milli Görüş’ün eskiden yaptıklarını yakın zamanda yine yapacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Caddeler, sokaklar, kaldırımlar bizim, ama üzerindeki otomobiller yabancı. Semalar bizim, havaalanları bizim, ama uçaklar yabancı. Denizler bizim, limanlar bizim, ama gemiler yabancı. Ordu bizim, asker bizim ama elindeki silah, altındaki tank yabancı. Kullandığı jet yabancı. Peki, bu hükümet hala ne ile övünüyor? ’Bu sene 500 bin otomobil aldık’ diyor. İşte Milli görüş farkı bu. Allah’ın izniyle yine geleceğiz, yine yapacağız. İnşallah Saadet iktidarında 500 bin otomobil almakla değil, 1 milyon otomobil yapıp satmakla gururlanacağız. Şimdi ara sıra çıkıp milleti kandırmak için ’yerli otomobil yapacak yiğit arıyoruz’ diyorlar. Hiç beyhude yorulmayın dostlar. Milli Görüş iktidara gelmeden, Saadet Partisi iktidar olmadan bırakın otomobil yapmayı, siz otomobilin bir tekerini bile üretemezsiniz tekerini. Bu gerçeklere rağmen iktidar ve muhalefet kısır polemiklerle milleti oyalıyor. Son örneğini Diyanet tartışmasında gördük. Günlerdir işi gücü bıraktılar, CHP’si, HDP’si, AKP’si Diyanet’le uğraşıyor. Maalesef Sayın Cumhurbaşkanımız da bu polemiklerde başrol oynamaya başladı. Önceki gün çıktı, Diyanetle ilgili büyük bir müjde vereceğini açıkladı. Peki ne çıktı müjdeden, son model zırhlı Mercedes. Bak Kütahya’dan sesleniyoruz. Çekin elinizi Diyanet’in üzerinden. Diyanet bu milletin en güzide kuruluşudur. Bu güzide kurumu kirli polemiklerinize alet etmeyin”.

SAADET PARTİSİ (SP) VE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) TARAFINDAN KURULAN MİLLİ İTTİFAK'IN LİDERLERİ MUSTAFA KAMALAK İLE MUSTAFA DESTİCİ, KÜTAHYA'DA HALKA SESLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.